Chrissy Teigen – Goală pe coperta unei reviste

Publicat pe

După o serie de fotografii hot şi numeroase apariţii incendiare pe covorul roşu, Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a pozat debrăcată pentru coperta revistei Women’s Health UK, numărul de septembrie.

 

chrissy teigen

 

La 29 de ani, Chrissy este foarte relaxată asupra felului în care arată şi nu a fost convinsă prea greu să pozeze astfel, ea însăşi mărturisind că se simte cel mai bine atunci când nu poartă prea multe haine.

 

Chrissy se poate mândri cu un corp aproape perfect, asta deoarece atentă la ceea ce mănâncă. Ca să bea şampanie şi să se simtă bine la galele la care participă, Chrissy se antrenează intens la sală. „A trebuit tot timpul să fiu atent la ceea ce mănânc. Cei din familia mea nu au arderi prea bune şi luăm rapid în greutate'.

 

Chrissy a continuat seria mărturisirilor, spunând că a avut tot timpul probleme cu abdomenul, care nu a fost niciodată perfect. În plus, ea şi-ar fi dorit să aibă un posterior mai bombat.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter