Cine este Adrian Demetrian, ispită la INSULA IUBIRII, sezon 5. Legătura neştiută dintre el şi Andreea Bălan

Publicat pe

Adrian Demetrian este una dintre ispitele masculine de la INSULA IUBIRII, sezon 5. Tânărul este cântăreț, fost concurent Big Brother şi, în trecut, a colaborat cu Andreea Bălan.

Cine este Adrian Demetrian, ispită la INSULA IUBIRII, sezon 5. Legătura neştiută dintre el şi Andreea BălanCine este Adrian Demetrian, ispită la INSULA IUBIRII, sezon 5. Legătura neştiută dintre el şi Andreea Bălan

Pe Insula Iubirii, ispitele, 12 la numări, așteaptă noi concurenți, în sezonul 5, pentru a le da ceea ce ei au cerut, un test, dar unul sincer: cel mai dificil test al fidelității. Una dintre cele 12 ispite Insula Iubirii, și cea mai nouă în cadrul reality show-ului, este Adrian Demetrian.

'Am o personalitate cu tendințe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil și foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce privește sexul opus', spune tânărul din Craiova.

Adrian Demetrian, Dem, așa cum îi spun prietenii și apropiații, este cunoscut de public mai ales datorită participării sale la show-ul Big Brother.

Dem, rapper-ul din casa Big Brother a avut în trecut o colaborare cu Andreea Bălan, pe piesa „Aparențe', iar apoi a fost pentru o perioadă plecat în Marea Britanie.

Mai mult, Adrian Demetrian și-a lansat, în urmă cu câțiva ani și propriile piese. Artistul spunea atunci că are principii bine stabilite în ceea ce privește stilul său de viață, motiv pentru care a ținut să transmită acest mesaj și prin muzica sa.

 „Există și alte modalități de a te distra, în afară de fumat și băut!, spunea acesta. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter