Victor Slav a recunoscut că este îndrăgostit de Mădălina Ghenea: ”E cineva care nu ar vrea cu ea?”

Publicat pe
Victor Slav a recunoscut că este îndrăgostit de Mădălina Ghenea: 'E cineva care nu ar vrea cu ea?'Victor Slav a recunoscut că este îndrăgostit de Mădălina Ghenea: 'E cineva care nu ar vrea cu ea?'

Victor Slav a avut relații cu unele din cele mai vânate femei din showbiz, dar există una care i-a căzut cu tronc, deși nu a avut niciodată vreo legătură cu ea.  În fanteziile sale este prezentă nimeni alta decât Mădălina Ghenea, despre care prezentatorul 'Vulturi de Noapte' a făcut o mărturisire pătimașă.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a avut nevoie de o perioadă în care să-și facă ordine-n viață, iar de la începutul lui ianuarie 2019 s-a aflat că are o relație cu o tânără de 27 de ani, Raluca Silea, supranumită în lumea mondenă 'bombardiera de la Bamboo'. Deși se pare că Victor Slav și-a refăcut, în sfârșit, viața, un gând nu-i dă pace. Prezentatorul 'Vulturii de noapte' a declarat la 'Test de vedetă' de la Teo Show că visează la nimeni alta decât Mădălina Ghenea.  Întrebat ce ar face dacă frumoasa brunetă s-ar afla într-o mașină din dreapta lui, Slav a replicat: ' M-aș da jos din mașină și m-aș urca în autoturismul din dreapta. M-aș așeza pe capotă'.

Victor Slav, mărturisiri picante despre Mădălina Ghenea

Prezent în studioul Teo Show, alături de colegii de emisiune Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, Victor Slav a fost provocat, în cadrul unui joc, să spună dacă ar vrea să aibă de-a face cu anumite celebrități de sex feminin. Când în discuție a fost adusă Mădălina Ghenea, prezentatorul a adresat publicului o întrebare retorică noi vorbim de cineva care nu ar vrea? E cineva care nu ar vrea?„ Un bărbat a răspuns că nu ar fi interesat, moment în care Victor Slav nu s-a putut abține și a menționat că numai un bărbat cu o altă orientare sexuală ar putea să rămână indiferent la frumusețea Mădălinei Ghenea. Întreaga audiență, inclusiv Teo Trandafir, a rămas cu gura căscată, având în vedere că Victor Slav a ales un termen neelegant pentru a-și comunica ideea.

Foto: arhiva VIVA!, PR, Instagram

Citește și:

Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme: „Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!' / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedetei

Incredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 ani

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter