Incredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 ani

Publicat pe

Mihai Bendeac este, la ora actuală, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Puțini știu însă că acesta are un frate, cu 18 ani mai mic, care îi seamănă foarte bine. Iată cum arată Andrei!

Are fanii lui la teatru, la televiziune, unde este jurat la iUmor, dar și pe Instagram, unde are o comunitate formată dintr-un milion de urmăritori, dar puțini știu că Mihai Bendeac nu este singur la părinți – faimosul actor are un frate cu 18 ani mai mic decât el, pe care îl iubește foarte mult. Andrei, care s-a născut în 2000 (anul acesta, în luna august, împlinește 19 ani), încă este elev de liceu și, chiar dacă nu este la fel de faimos ca fratele lui, este cu siguranță destul de cunoscut în liceul în care învață, dat fiind că este înalt, frumușel și sportiv pe deasupra.

Chiar dacă între ei este nu doar o diferență mare de vârstă, ci și una evidentă de înălțime (Andrei este mai înalt cu o jumătate de cap decât fratele său mai mare), cei doi seamănă foarte bine. De altfel, Mihai este foarte mândru de fratele său mai mic, pe care, din când în când, li-l arată și fanilor săi de pe Instagram. Anul trecut, când Andrei a împlinit 18 ani, fratele lui i-a făcut o declarație emoționantă pe contul său de socializare: „Să fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am început să te iubesc încă de la testul de sarcină. :))) La mulți ani!”, i-a scris Mihai. Cât despre fotografia postată de actor, e greu de spus dacă nu este vorba despre o poză de-a lui din adolescență…

Incredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 aniIncredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 ani

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter