Cine este artistul care a bătut toate recordurile Spotify?! Indiciu: a fost prezent, în 2017 la UNTOLD!

Publicat pe

După ce în anul 2017 am crezut că a fost vorba de o întâmplare, a venit acest final de 2018 care nu face decât să confirme că 2017 a fost doar începutul.

Anul trecut, Marshmello a avut o serie de release-uri cu care a intrat în chart-urile din întreaga lume: „Silence”, producție la care a lucrat cu senzația R&B, Khalid, „Wolves” proiect în care a implicat-o pe Selena Gomez și „Danger” cu care a intrat în coloana sonoră a filmului „Bright”. Industria muzicală a crezut că mai mult nu se poate… dar, se poate!

Platforma Spotify a făcut calculele pentru finalul lui 2018: Marshmello a bătut orice record.

2 miliarde de stream-uri, 114 milioane de fani la nivel global, și 117 milioane de ore de ascultare în 65 de țări ale lumii. Concluzi e una simplă:  Marshmello a dominat în acest an, lansând piese din genuri diferite, toate fiind listate în topurile din toată lumea.

 

Masivele succese „FRIENDS” un featuring Anne-Marie și „Happier” cu Bastille au intrat în playlistul stațiilor radio de peste tot din lume, la acestea se adaugă „Everyday” featuring Logic, emotionantul tribut adus prietenului sau Lil Peep, „Spotlight” și albumul „Joytime ÎI”.

Pe 10 august a fost recompensat cu discul de platină pentru „FRIENDS”, iar pe 6 noiembrie a repetat povestea pentru „Happier”.

 

Noul single Marshmello a fost lansat pe 7 decembrie, se intitulează „Project Dreams” și e o colaborare cu Roddy Ricch.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter