Cine este Bogdan Boantă, concurent la "Asia Express"

Publicat pe

Iubitorii dansului, dar și ai show-urilor de divertisment de succes îl cunosc foarte bine pe Bogdan Boantă – el este coregraful genial de la „Dansez pentru tine”, care a câștigat de două ori trofeul, colegul de trupă și bunul prieten al Cocuței (Andra Gheorghe), alături de care a pornit în aventura „Asia Express”.

Cocuța și Bogdan Boantă la Asia Express

Cocuța și Bogdan Boantă, la Asia Express.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Cei doi coregrafi de la Asia Express, Bogdan Boantă și Cocuța, sunt printre cei care au mai fost în aceste zone, dar acum le vor vedea cu totul altfel: „E cu totul altceva față de tot ce am făcut până acum și va fi o experiență extraordinară', au spus cei doi concurenți. „Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emoțional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor', – a declarat Cocuța.

Noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați'

Bogdan Boantă, la fel ca și colega lui de aventură, de altfel, este cunoscut de la show-urile „Dansez pentru tine', „Vocea României' și „Românii au Talent', fiind unul dintre cei mai talentați coregrafi. La „Dansez pentru tine' Bogdan a câștigat trofeul de ori, cu echipele Corina Bud – Eduard Ionuț Vasile și Alexandra Cătălina Grama (Jojo) – Ionuț Tănase. Acum, dansatorul este pregătit pentru un alt fel de provocare. Deși show-ul debutează în mod oficial duminică, pe 10 februarie, concurenții au dezvăluit deja câteva dintre experiențele prin care au trecut la „Asia Express”. După cum s-a dovedit, planurile de acasă nu s-au potrivit cu realitatea din „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat de Antena 1. Cocuța și Bogdan Boantă au plecat cu gândul de a se distra. Știau că nu va fi chiar ușor, dar ce au descoperit aici e mult peste ce se așteptau.

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta e făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot!', a povestit Cocuța. Tot e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e super dificil. Cum să te duci la om acasă și îi zici să te lase să dormi la el în casă?! Noaptea, cu o cameră de filmare după noi, începe și caută un pat și ceva de mâncare… Ne e dor de haine curate.☺”, a mai adăugat Bogdan Boantă.

Să sperăm că, în cele din urmă, Bogdan Boantă și Cocuța vor ajunge cât mai departe sau, de ce nu?, vor ajunge să câștige Asia Express… Cu siguranță, relația lor apropiată de prietenie – cei doi dețin împreună și o companie de dans – îi va ajuta să depășească toate obstacolele.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter