Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 ani

Publicat pe

Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Cea mai recentă ediție Românii au talent, sezonul 13 a fost plină de emoții și reprezentații spectaculoase din partea concurenților. Cea care a reușit să impresioneze juriul și să ridice publicul în picioare, cu vocea ei superbă, a fost Carina Veghiu, o fată de numai 11 ani, din Ploiești. Pentru interpretarea de excepție, micuța a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu și a trecut direct în finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Show-ul Românii au Talent a adus românilor o nouă ediție plină de surpriză. Jurații și publicul au avut parte de multe reprezentații spectaculoase, însă doar una a meritat mult-râvnitul „Golden Buzz”. Cea care l-a convins pe Andi Moisescu că merită să treacă direct în semifinală este Carina Verghiu, o fetiță de 11 ani, din Ploiești, cu o voce incredibilă.

Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 aniCine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 ani

Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent

Carina Veghiu din Ploiești, în vârstă de 11 ani, a urcat pe scena de la Românii au Talent și a reușit să emoționeze o sală întregă cu capacitățile sale vocale. Copila a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu și a trecut direct în semifinală.

Carina a început să studieze canto de mică, mai întâi muzică ușoară, apoi a trecut la cea clasică. Ea a muncit din greu pentru a-și cultiva talentul vocal, cu ajutorul căruia a reușit să ridice în picioare scena de la Românii au talent și chiar să obțină un Golden Buzz.

Carina Veghiu a oferit o interpretare excepțională a piesei „The Impossible Dream”. Copila de doar 11 ani a reușit să ridice în picioare membrii juriului, care au apreciat-o pentru prezența ei scenică deosebită, notează PRO TV.

Citește și: Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au Talent 2022, a trecut în etapa următoare la America’s Got Talent: All Stars: „Ești o combinație între Nadia Comăneci și…'

Citește și: Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent' 2023, care au primit Golden Buzz: „Nu ne așteptam”

Citește și:„Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum’. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și:„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…’. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Carina Veghiu la Românii au Talent: „Efectiv mi s-a oprit inima”

Carina Veghiu a fost de-a dreptul copleșită de efectul pe care l-a avut interpretarea ei asupra celor din jur și a mărturisit că nu-i venea să creadă ce i se întâmplă.

„În niciun caz. Asta am și zis că eram șocată de impactul pe care l-am avut. Habar nu am cum am avut așa impact. Să sperăm că pot să trec și să câștig.

Efectiv mi s-a oprit inima. Eram ce? Mi s-a oprit inima, nu mai puteam să mai fac nimic, eram împietrită”, a recunoscut Carina entuziasmată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter