Cine este Carmen Harra. Cum a ajuns din cântăreață clarvăzătoare

Publicat pe

Cine este Carmen Harra. Cunoscută în ultimii ani drept clarvăzătoare, Carmen Harra a ajuns celebră, de fapt, datorită muzicii. Așadar, cine este Carmen Harra când nu este invitată la TV pentru a vorbi despre împăcările și despărțirile din showbiz? Răspuns: cântăreață! Iar în anii 80 a fost o artistă foarte cunoscută, chiar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Multă lume se întreabă cine este Carmen Harra și cu ce se ocupă, de fapt, atunci când nu prevede o despărțire, un cutremur sau parcursul profesional al unui politician. Ei bine, este cântăreață, iar în urmă cu 40 de ani era una dintre componentele trupei Trio Express. Și nu doar atât: Carmen Harra este de profesie psiholog.

Cine este Carmen Harra. Cum a ajuns din cântăreață clarvăzătoareCine este Carmen Harra. Cum a ajuns din cântăreață clarvăzătoare

Așadar, Carmen Harra este născută în anul 1955 şi puțină lume știe că este nepoată a lui Octavian Goga. Artista a devenit cunoscută în anul 1980, datorită formaţiei Trio Expres, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking.

Celebră rămâne reluarea hit-ului „Brother Louie, care în versiunea românească s-a numit „Nu vei şti. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureşan şi era lider al formaţiei.

Citește și: Ce face Andreea Berecleanu, după ce a decis să părăsească Antena 1. Ea și soțul ei au închis clinica de estetică: „Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas’

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

Citește și: Ce ascunde Nicoleta Nucă în garderobă.A cucerit cu stilul ei eclectic

Cine este Carmen Harra și cum a plecat din România

În anul 1983, Carmen Harra pleacă pentru un timp în Suedia, după care se mută definitiv în Statele Unite ale Americii, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ajunsă la New York, Carmen Harra face masterul la Somerset University şi devine psiholog. După cum spune chiar ea, este doctor psiholog, nu prezicătoare sau ghicitoare, şi crede în puterea minţii şi a înţelepciunii.

Cu ce mari vedete este prietenă

De-a lungul anilor, Carmen Harra a apărut la televiziuni de top din SUA, iar printre persoanele pe care le-a consiliat şi cărora le-a prezis viitorul se regăsesc Hillary şi Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck şi Courtney Cox.

Cine este Carmen Harra și câți bani câștigă din prezis viitorul

În România, a devenit cunoscută ca și cântăreață, dar în America ea s-a făcut remarcată ca parapsiholog. Iar aici a câștigat foarte mulți bani în urma acestui al doilea job.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri', a declarat Carmen Harra, conform ciao.ro.

Clarvăzătoarea susține că au fost bani, care i-au intrat în cont, și de pe urma cărților pe care le-a publicat.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani', declara Carmen Harra.

Mai mult, se pare că în conturi ar vea nu mai puțin de 40 de milioane de dolari, valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor pe care le deține.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter