Cine este Iulia Ionescu, care prezintă emisiunea ”iLikeIT” de la Pro TV, în locul lui George Buhnici

Publicat pe

Iulia Ionescu este noua prezentatoare a emisiunii 'iLikeIT' de la Pro TV, în locul lui George Buhnici. Acesta din urmă a întrerupt colaborarea cu Pro TV după 15 ani, urmând, așadar, ca informațiile din internet și tehnologie să fie prezentate, din 29 februarie, de către Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV.

Cine este Iulia Ionescu, care prezintă emisiunea 'iLikeIT' de la Pro TV, în locul lui George BuhniciCine este Iulia Ionescu, care prezintă emisiunea 'iLikeIT' de la Pro TV, în locul lui George Buhnici

Pe 26 octombrie 2019, George Buhnici a prezentat ultima ediție a emisiunii 'iLikeIT', motivul pentru care acesta a renunțat la televiziune a fost digitalul. Buhnici este acum antreprenor full-digital și deține o revistă online dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut.

Iulia Ionescu este, astfel, noua prezentatoare a emisiunii 'iLikeIT' de la Pro TV. Iulia

Iulia Ionescu este jurnalist de peste un deceniu și este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii.

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa: iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată'.

Iulia Ionescu a debutat la Digi24, în martie 2012, ca redactor și reporter la știri. A realizat reportaje pentru departamentul de producție și a prezentat rubricile Trafic și Social Media Trends la Digimatinal. Din luna septembrie 2018 și până de curând, Iulia a realizat și prezentat emisiunea 2.0, despre cele mai noi tendințe din social media, tehnologie și gadgets.

„Anii petrecuți la Digi24 au fost decisivi pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri aici. Mă mândresc cu faptul că am trecut prin foarte multe etape înainte de a fi realizatorul emisiunii 2.0. Am fost redactor, reporter la stiri, la departamentul de producție, dar am trecut și prin experiența emisiilor LIVE', a spus Iulia, pentru radardemedia.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă