Cine este Kelly Rohrbach, noua iubită a lui DiCaprio

Publicat pe

Sunt câteva lucruri de la care Leonardo DiCaprio nu se abate: este un susţinător înfocat al protejării mediului înconjurător şi nu poate trăi dacă nu are o iubită top model.

 

În urmă cu puţin timp, DiCaprio a avut ocazia să demonstreze acest lucru la Saint Tropez unde a organizat o gală pentru a strânge fonduri în vederea conservării naturii şi a avut-o alaturi pe Kelly, noua lui iubită, top model, bineînţeles.

 

Aceasta vine să completeze o listă lungă de iubite celebre, multe dintre ele top modele. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton sau Toni Garrn s-au aflat pe lista cuceririlor faimosului actor. Ramane de vazut daca Kelly va fi femeia pe care DiCaprio o cauta de atata timp…

 

Kelly este o blondă superbă, în vârstă de 23 de ani, cu o carieră de top model, dar care visează la una in cinematografie. Ea a pozat în repetate rânduri în revista „Sports Illustrated, iar acum a intrat în atenţia tuturor ca noua iubită a lui DiCaprio. Cât despre acesta, în curând va fi lansat filmului „The Revenant' în care Leo face un rol cu care speră să câştige, în sfârşit, primul lui Oscar.

 

Foto: Hepta

 

Cine este Kelly Rohrbach, noua iubită a lui DiCaprioCine este Kelly Rohrbach, noua iubită a lui DiCaprio
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter