Cine este prima iubită a lui Vladimir Drăghia? Ana s-a lansat la Vocea României, iar el i-a compus o piesă!

Publicat pe

Un iubit perfect, un tată devotat și un profesionist convins. Vladimir Drăghia și-a schimbat radical iamginea de când a participat în ptimul sezon Exatlon, însă trecutul lui nu poate fi șters cu buretele. Iar cel amoros este unul extrem de bogat. Azi vă prezentăm detalii interesante despre prima iubită a lui Vladimir Drăghia, solista Ana Odagiu.

 

Foto: Cancan

 

A fost mereu unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz și chiar a participat la un show TV intitulat, sugestiv… „Burlacul”. În jurul lui Vladimir Dr[ghia au roit mereu fetele frumoase și nu puține sunt cele care i-au stat la braț, pentru cel puțin o zi, presa mondenă reușind să consemneze cu brio amănunte incitante despre relațiile lui. Relații printre care, surpriză, nu s-a regăsit niciodată o femeie din showbiz, semn că Drăghia și-a dorit un strop de discreție.

Cine a fost prima iubită a antrenorului de la Exatlon? Ei bine, începuturile poveștii lor aproape că s-au pierdut în negura vremii, totul desfășurându-se în urmă cu aproximatov 15 ani. Dar, surpriză, chiar ei, protagoniștii, au făcut totul public în anul 2014, într-un context de… marketing! Așadar, prima iubită a lui Vladimir Drăghia a fost Ana Odagiu, solistă ce s-a lansat chiar în primul sezon al concursului Vocea României și care a avut, ulterior, câteva hit-uri, dar și prezențe pe la evenimentele mondene. Așa cum am spus, în anul 2014, Ana și Vladimir s-au afișat împreună atunci când ea a avut un eveniment muzical important. Și, surpriză! La vremea respectivă, solista a lansat o piesă ale cărei versuri au fost scrise chiar de Vladimir cel care tocmai își lansase volumul de versuri.

 

S-a căsătorit și are o fetiță

 

Așa cum am spus, Vladimir Drăghia are un trecut amoros bogat însă, în anul 2017, o tânără frumoasă foc i-a căzut cu tronc. Alice Cavaleru este soția lui Vladimir Drăghia și cea care i-a și dăruit o fetiță, acum în vârstă de un an și jumătate. Alice a rămas însărcinată la doar câteva luni de când s-au cunoscut, cei doi alegând să-și unească destinele în vara anului trecut, când fetița avea deja aproape un an.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro