Cine este prima iubită a lui Vladimir Drăghia? Ana s-a lansat la Vocea României, iar el i-a compus o piesă!

Publicat pe

Un iubit perfect, un tată devotat și un profesionist convins. Vladimir Drăghia și-a schimbat radical iamginea de când a participat în ptimul sezon Exatlon, însă trecutul lui nu poate fi șters cu buretele. Iar cel amoros este unul extrem de bogat. Azi vă prezentăm detalii interesante despre prima iubită a lui Vladimir Drăghia, solista Ana Odagiu.

Cine este prima iubită a lui Vladimir Drăghia? Ana s-a lansat la Vocea României, iar el i-a compus o piesă!Cine este prima iubită a lui Vladimir Drăghia? Ana s-a lansat la Vocea României, iar el i-a compus o piesă!

 

Foto: Cancan

 

A fost mereu unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz și chiar a participat la un show TV intitulat, sugestiv… „Burlacul”. În jurul lui Vladimir Dr[ghia au roit mereu fetele frumoase și nu puține sunt cele care i-au stat la braț, pentru cel puțin o zi, presa mondenă reușind să consemneze cu brio amănunte incitante despre relațiile lui. Relații printre care, surpriză, nu s-a regăsit niciodată o femeie din showbiz, semn că Drăghia și-a dorit un strop de discreție.

Cine a fost prima iubită a antrenorului de la Exatlon? Ei bine, începuturile poveștii lor aproape că s-au pierdut în negura vremii, totul desfășurându-se în urmă cu aproximatov 15 ani. Dar, surpriză, chiar ei, protagoniștii, au făcut totul public în anul 2014, într-un context de… marketing! Așadar, prima iubită a lui Vladimir Drăghia a fost Ana Odagiu, solistă ce s-a lansat chiar în primul sezon al concursului Vocea României și care a avut, ulterior, câteva hit-uri, dar și prezențe pe la evenimentele mondene. Așa cum am spus, în anul 2014, Ana și Vladimir s-au afișat împreună atunci când ea a avut un eveniment muzical important. Și, surpriză! La vremea respectivă, solista a lansat o piesă ale cărei versuri au fost scrise chiar de Vladimir cel care tocmai își lansase volumul de versuri.

 

S-a căsătorit și are o fetiță

 

Așa cum am spus, Vladimir Drăghia are un trecut amoros bogat însă, în anul 2017, o tânără frumoasă foc i-a căzut cu tronc. Alice Cavaleru este soția lui Vladimir Drăghia și cea care i-a și dăruit o fetiță, acum în vârstă de un an și jumătate. Alice a rămas însărcinată la doar câteva luni de când s-au cunoscut, cei doi alegând să-și unească destinele în vara anului trecut, când fetița avea deja aproape un an.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter