Declarația înflăcărată pe care Andra i-a făcut-o lui Măruță de ziua lui: ”Mă faci să cred în finaluri fericite”

Publicat pe

După zece ani de căsătorie, Andra și Cătălin Măruță încă se comportă ca doi îndrăgostiți aflați la început. Prezentatorul tv a împlinit 41 de ani, ocazie cu care artista i-a făcut o înflăcărată declarație de dragoste.

S-au căsătorit în vara lui 2008 și, cu toate schimbările pe care ți le aduce viața, plus doi copii și foarte puțin timp de petrecut în cuplu, Andra și Cătălin Măruță par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Prezentatorul tv a împlinit 41 de ani, ocazie cu care Andra i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care le-a văzut Instagramul. 'Pentru că mă faci să râd și când totul pare greu, pentru că mă faci să cred în finaluri fericite, pentru că tu crezi în mine mai mult decât pot eu însămi, pentru ca ești cum ești, te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viata mea. La mulți ani, iubirea mea! La cât mai mulți fericiți împreună!', acesta a fost mesajul postat de artistă.

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță la nunta din 2008 și în prezent

Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere

 Cătălin Măruță (41) și Andra (32) formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar împreună cu copiii lor, David (7 ani) și Eva Maria Ioana (3 ani), poate cea mai populară familie de vedete. Au trecut zece ani de la nunta cunoscutului cuplu, care a avut loc cu mare fast la Târgu-Jiu, dar cei doi pare că se iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult.

Andra și Cătălin Măruță

Cătălin, Andra, David și Eva Măruță

Andra și Cătălin s-au cunoscut la mare, iar trei ani mai târziu și-au unit destinele. Ai zice că a fost dragoste nebună din prima secundă, dar, într-un interviu pentru perfecte.ro, Cătălin a recunoscut că nu a fost tocmai dragoste la prima vedere: „Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat. Totul se va întâmpla după ce artista va naște: 'Ne-am făcut planul…'

Cu cine seamănă fetiţa lui Feli Donose? Nora Luna a moştenit multe trăsături de la tatăl ei

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter