Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Bucătarul este căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Publicat pe

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite. Au mai rămas doar câteva ore până la debutul sezonului 11 Chefi la cuțite. Emisiunea începe diseară, 27 martie, la Antena 1, de la ora 20:30. Noul sezon le aduce telespectatorilor surprize neașteptate și îi vor găsi pe jurați într-o nouă formulă. Lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu li se alătură în concurs și Ștefan Popescu, un celebru bucătar din România. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite e una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Sezonul 11 Chefi la cuțite începe astăzi, 27 martie, la Antena 1, începând cu ora 20:30. Cu acest prilej, telespectatorii vor face cunoștință cu Ștefan Popescu, un faimos bucătar de la noi din țară. Acesta a fost prezent până acum în platoul competiției doar în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă. Iată cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite!

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Bucătarul este căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompierCine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Bucătarul este căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată astă seară. Al patrulea chef se alătură emisiunii

Citește și: Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'

Citește și: Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: „Noi, de acasă de când am plecat, am zis că…”

Citește și: Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: „Nu ești doar jumătatea mea…”

Ștefan Popescu – Viață personală

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite. Potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, Ștefan Popescu are 46 de ani. Acesta este căsătorit cu soția lui, Alina, iar împreună au doi băieți superbi, ce le seamănă leit. Faimosul bucătar s-a născut și a crescut în București, dar în copilărie își petrecea vacanțele la țară, notează restocracy.ro.

„Prima dată pe skiuri la 46 ani. Prima dată pe bicicletă la 44 ani. Când ai pe cineva lângă tine care te împinge mereu, la figurat și la propriu, că uneori îmi zice că m-ar arunca de pe marginea unei…. nu mai dau din casă, gata', a scris Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite într-o postare cu soția lui, pe Instagram.

Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite este căsătorit și are 2 băieți

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite. Întrebat acum ceva vreme dacă mai gătește cineva de la el din familie, Ștefan Popescu a dezvăluit că și soția lui împărtășește aceeași pasiune.

„Da, Alina, soția mea! Dar nu ne înțelegem în bucătărie și cedez, o las pe ea, pentru că nu îi place să primească indicații din partea mea. Poate este un defect profesional și spun lucrurile pe un ton mai sever, de șef, ceea ce nu prea se pliază pe stilul de gătit relaxat de acasă', a declarat Ștefan Popescu în 2017.

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite. Se pare că și unul dintre fii îi moștenește pasiunea pentru gastronomie lui Ștefan Popescu, lucru de care se declară foarte mândru. Băiețelul îi ascultă toate sfaturile tatălui său și le pune în practică încă de la o vârstă fragedă.

„Cum să nu te bucuri când vezi că juniorul tău e înzestrat cu atâta curiozitate și că absoarbe cu pasiune tot ceea ce îl înveți. Fiecare tată își dorește ca fiul lui când va fi mare, să spuna: asta am învățat de la tata!!!', a scris Ștefan Popescu în dreptul unei poze cu fiul lui.

Ștefan Popescu – Carieră

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite. Sursa menționată anterior mai scrie că Ștefan Popescu a debutat în carieră gastronomică relativ târziu. Acesta nu a absolvit un liceu de profil, ci unul de profil tehnic-mecanic. Ulterior, în perioada stagiului militar, a participat ca pompier la mai bine de 135 de intervenții, chiar în linia întâi.

Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite, și-a început cariera gastronomică abia în anul 2000. Atunci, el și-a depus CV-ul pentru un post în cadrul unui hotel din București. Spre bucuria lui, a fost selectat și repartizat pentru bucătărie. Acesta și-a descoperit cu adevărat marea pasiune pentru gătit în Anglia, în perioada în care a lucrat cu meniuri internaționale, experimentând rețete din toată lumea.

Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite a lucrat în Anglia

Ștefan Popescu a lucrat în Marea Britanie între anii 2003-2005, iar apoi a revenit în țară, în 2006, pentru a lucra ca Sous Chef (2006-2009) si Executive Chef (2009-2014) al unui hotel din Capitală.

Conform unui articol in 2017, Ștefan Popescu a activat din 2014 ca Executive Chef la un hotel cunoscut și conduce mai multe restaurante. Deși nu a făcut un liceu de profil, juratul de la Chefi la cuțite a făcut mai multe cursuri de specializare în gastronomie, obținând mai multe certificări și calificări, atât în România, cât și în străinătate.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă