Cine este Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă. A participat și la iUmor

Publicat pe

Stelian Milu este unul dintre concurenții Splash! Vedete la apă, actorul fiind unul dintre cei care se țin de șotii la filmări. Stelian Milu face echipă bună cu Jador când vine vorba de farse și glume la Splash! Vedete la apă, mai ales că nu duce lipsă de umor. De altfel, Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă a fost un concurent extrem de apreciat de la iUmor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă? Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă este actor, regizor și organizator de evenimente. Se consideră un om mare cu suflet de copil care se pricepe să producă și să aducă emoție și bucurie.

Cine este Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă. A participat și la iUmorCine este Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă. A participat și la iUmor

„În adolescență mi-am dorit să cunosc și să mă cunoască persoanele care au un cuvânt de spus în societate. Asta am pus în practică iar în acest moment fructific aceasta munca. Despre viziunea mea de acum, este una un pic diferită dat fiind că am mai crescut. Acum îmi doresc să aduc cât mai mult zâmbet în sufletele celor care mă înconjoară”, declara Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă în urmă cu ceva timp pentru careers-business.ro.

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi…

Citește și: Marius Manole, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia, în pandemie:„Am ieșit din ea cu pastile’

Cine este Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă

Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă, supranumit și Domnul Țiți sau Scufițul Roșu, a făcut senzație la iUmor, anul trecut. Într-unul dintre momentele sale, Milu a venit îmbrăcat în Preafericitul părinte Patriarhul Țițonie și l-a sfătuit pe Cheloo să mai treacă pe la biserică.

Într-un alt moment al său de la iUmor, Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă a ținut un show despre situația bărbatului în societatea contemporană.

'Eu sunt Scufițu Roșu și credeți-mă, chiar dacă râdeți sau nu, trec printr-o criză existențială pentru că toate personajele feminine sunt mai iubite. Noi suntem, de obicei, pitici, spâni, oameni negri', au fost primele cuvinte pe care Stelian Milu le-a rostit pe scena iUmor.

Concurentul a continuat cu un discursul menit să atragă atenția asupra discriminării bărbatului, care a fost răsplătit cu trei like-uri.

Cele mai cunoscute roluri ale lui Stelian Milu de la Splash! Vedete la apă

Actorul Stelian Milu, care acum este concurent la Splash! Vedete la apă, are experiența spectacolelor grandioase și știe când un artist e una cu scena. În 2010 a fondat, alături de coregraful Florin Mariș, Teatrul de Cabaret și Variete. A fost visul lor de a reînvia Micul Paris și viața de cabaret de altădată din București.

Spiridon în „O noapte furtunoasă', după I.L. Caragiale, regia Stelian Milu, 2017
„Ce trei purceluși' dramatizarea de Stelian Milu, după povestea lui James Orchard Halliwell-Phillipps, regia Stelian Milu, 2016

„Tărâmul poveștilor', regia Stelian Milu
„Magia copilăriei', regia Stelian Milu
„Degețica', regia Aurel Mitran
„Cocoșelul neascultător', regia Ion Lucian
„Nemaipomenitele aventuri ale lui Nils', regia Mihaela Boboc-Manea
„Căpitanul Val-Vârtej', regia Ion Lucian
„Prostia omenească', regia Victor Radovici
„Nenea Iancu povestește', regia Victor Radovici
„Ora veselă cu talc', regia Victor Radovici
„Bădăranii', regia Victor Radovici

„O tată, sărmane tată, mama te-a spânzurat în dulap, iar eu sunt foarte trist', regia Iarina Demian

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter