Cine sunt fetele din Ferma "exilate" la cabană în urma duelului

Publicat pe

Viața la Ferma s-a dovedit mult mai grea decât  se credea pentru majoritatea concurenților. Iată care sunt cele trei fete care au fost trimise la cabană în urma duelului!

Geanina Ilieș, Otniela Sandu și Otilia Bilionera, în timpul duelului de la Ferma.

În această săptămână, în urma duelului de la Fermă, la cabană au fost exilate trei concurente: Geanina Ilieș, Otilia Brumă (Bilionera) și Otniela Sandu. Se pare că apropierea oarecum forțată le-a făcut pe cele trei să se înțeleagă mai bine decât colegii lor rămași în Fermă. Fetele au avut ghinionul sau, din multe puncte de vedere, norocul de a fi trimise la cabană, deoarece în acest moment sunt ferite de duel, de munca din Fermă, dar și, cel mai important, de presiunea eliminării.

Fetele sunt decise să lupte până la final

Nu știm care este ordinea în care vor părăsi competiția cele trei concurente – poate una dintre ele va fi câștigătoarea, însă știm ce le motivează să rămână până la final în competiție. Geanina Ilieș, care este susținută de fiul ei, Patrick, vrea să demonstreze că bunătatea și omenia sunt cele mai importante: „În primul rând, el știe că mami este o luptătoare, mi-a spus personal că este alături de mine și că mă va susține. Vreau doar să fie mândru de mama lui, așa cum mi-o spune mereu. Vreau să arăt că, indiferent de situații, de stări, de greutăți și dorul de casă, empatia, bunătatea și omenia trebuie să primeze întotdeauna.

Otilia Bilionera, deși recunoaște că cea mai mare provocare pentru ea în acest proiect este faptul că… e lipsită de ritualurile ei zilnice, spune că dorește să le demonstreze tuturor că poate face și altceva „decât să fiu pe scenă și să cânt”.

Iar Otniela Sandu spune: Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol'. Asta deși chiar ea recunoaște că, dacă ar face cunoștință cu ea, prima impresie nu ar fi strălucită… „Superficială fata asta. Sigur nu e foarte puternică, drăguță, nu-i supără pe cei din jur, pare la locul ei. Aș vrea să o cunosc și m-ar intriga, că n-aș ști exact. Mi se pare că nu arăt cine sunt și cum sunt și ce fac. Cred că fac lucrul asta până mă acomodez cu oamenii, până văd cum sunt, până îmi câștigă încrederea, e un soi de barieră. Nu o fac intenționat, dar văd că de cele mai multe ori fac așa.”

Deși par fragile, cele trei concurente nu ar trebui subestimate, pentru că, la momentul potrivit, fiecare va scoate un as în mânecă. Până atunci, să vedem ce ne mai rezervă competiția!

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter