Bianca Drăgușanu, agresată fizic de Alex Bodi? Vedeta are câteva vânătăi vizibile

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic de Alex Bodi? Se pare că fostul său iubit ar fi lăsat sentimentele deoparte și s-ar fi certat destul de tare cu blondina. După o relație de mai multe luni, se pare că cei doi nu s-au mai înțeles și au pus punct. 

Bianca Drăgușanu ar fi fost lovită de Alex Bodi, conform Cancan. Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje' ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit o ceartă și bărbatul ar fi devenit agresiv.

'S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău', a mărturisit o persoană din anturajul celor doi pentru Cancan. 

Într-o postare făcută de Bianca Drăgușanu pe Instagram, vedeta apare cu o vânătaie pe mână.

Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Atât Bianca, cât și Alex Bodi au confirmat că nu mai sunt împreună. Afaceristul a mărturisit că deși nu mai este cu Bianca, au rămas prieteni și din respect pentru a venit la ziua sa de naștere pentru a-i aduce un buchet de flori.

„Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici', a spus Alex Bodi, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter