Fiica Adelinei Pestrițu are primii dințișori. Zenaida Maria poate mânca acum legume pasate

Publicat pe

Adelina Pestrițu a dezvăluit cu mare bucurie că fiica ei are trei dințișori. Zenaida Maria poate mânca acum legume pasate. Cu toate că stările mai puțin plăcute nu au trecut definitiv din cauza apariției dințișorilor, micuța zâmbește mereu, semn că îi merge tare bine, crește pe zi ce trece. 

„În prima faza ne-am confruntat cu un plâns ușor pe timpul nopții, din somn, asezonat' cu o stare profundă de somn. Mai pe înțelesul tuturor, durerile nu erau atât de mari, iar Baby Zeny trăgea mai mult să doarmă, încercând să ignore aceste pusee.”, a scris Adelina pe blogul ei.

Ulterior, Adelina a povestit că micuța a avut un disconfort și mai mare.

„Odată cu trecerea timpului, ele au devenit din ce în ce mai apăsătoare, calculând de fapt în funcție de frecvența cu care se trezea și intensitatea cu care plângea de fiecare dată.
După ce o adormeam seară, ne puneam și noi la somnn, iar după 30 de minute se trezea plângând foarte tare. Evident, ne trezeam la fiecare mișcare a ei, cu intenția de a o liniști și de a o pune iarăși să doarmă.

O luăm rapid în brațe și făceam o plimbare de câteva minute prin casă. În mod repetat, cam de 5-10 ori pe noapte. De foarte multe ori se întâmplă să adorm cu ea pe picioare leganand-o sau pe piept unde ea simțea căldură și se liniștea imediat.
A făcut chiar și temperatura de 38, dar asta s-a întâmplat într-un singur episod nocturn, mulțumim lui Dumnezeu.”

În final, vedeta a găsit un remediu pentru calmarea durerilor, iar acum micuța are 3 dințișori. A respectat tradiția și i-a făcut și câteva cadouri, deoarece ea i-a văzut prima dinții.

„Revenind, se pare că pentru moment durerile au dispărut, iar nopțile ne sunt din nou liniștite și cu 10 ore legate de somn.
Este atât de simpatică și dulce când își arată dințișorii și mai ales atunci când muscă linguriță de silicon cu care papa legumele zi de zi. Se pare că este tare mândră de ei și îi folosește cu spor.;)”

Adelina Pestrițu, gest de milioane pentru niște copii fără posibilități

Proaspătata mămică a mers personal la familia din Comuna Sinești, unde a fost siderată de condițiile în care aceștia puteau trăi. În familia respectivă sunt patru copii, dintre care 2 gemeni de două luni care s-au născut prematur. Casa în care acești copii locuiesc este un loc în care nimeni dintre noi nu ne-am imagina vreodată că vom ajungem să trăim. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul șocante și ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter