Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adelinei Pestrițu. Detalii EXCLUSIVE

Publicat pe

Unul dintre cele mai emoționante și mai intense evenimente din cuplul Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea are loc azi. Cei doi tineri părinți și-au creștinat fetița, pe Zenaida Maria. Adelina și Virgil, nume cu notoritate în showbiz-ul nostru, au ales drept părinți spirituali ai copilei lor doi oameni de afaceri de succes din Constanța.

Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adelinei Pestrițu. Detalii EXCLUSIVECine sunt nașii de botez ai fetiței Adelinei Pestrițu. Detalii EXCLUSIVE

Păstrat în secret până azi, numele cuplului de nași ai Zenaidei a fost făcut public azi, odată cu marele eveniment. Cine, sunt nașii de botez ai fetiței Adelinei Pestrițu? Este vorba despre Aura și Daniel Rafte. El are o afacere în construcții, iar ea un celebru salon de înfrumusețare în Constanța. Adelina i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu Virgil. Când iubitul ei a cerut-o de soție, tot în orașul de la malul Mării Negre, tot atunci au stabilit ca nași să le fie cei doi oameni de afaceri.

Moment emoționat la botez

Se spune că este bine ca micuțul să plângă la botez. Micuța Adelinei Pestrițu parcă a vrut să ducă superstiția în realitate că, atunci când a fost despărțită de brațele mamei, unde era foarte liniștită și aproape să doarmă, a plâns. Imagini surprinse înainte de intrarea în biserică, o arată pe Zenaida plângând în brațele nașei ei.

Ținute elaborate într-o zi mare

La botezul Zenaidei Maria, Adelina Pestrițu va purta două ținute. Cea de zi, pe care a îmbrăcat-o la biserică, este de inspirație masculină. Iată cum și-a explicat Adelina neobișnuita alegere: AICI.

Pentru seară, însă, vedeta a anunțat că va purta o ținută mult mai sexy, pe care a dorit să o păstreze surpriză până în ultimul moment.

FOTO: Sorin Cioponea / Ringier 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter