Adelina Pestrițu a purtat o ținută de inspirație masculină la botezul fiicei sale

Publicat pe

Zi mare pentru Adelina Pestrițu și partenereul ei, Virgil Șteblea. Cei doi își creștinează, azi fetița, pe Zenaida Maria. Evenimentul, organizat până ăn cele mai mic detalii, se anunță unul plin de emoție și fast. Deși micuța este personajul principal, toată lumea își îndreaptp atenția către celebra ei mamă. Toți vor să știe în primul rând cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la botezul fiicei sale.

Adelina Pestrițu a purtat o ținută de inspirație masculină la botezul fiicei saleAdelina Pestrițu a purtat o ținută de inspirație masculină la botezul fiicei sale

Pentru acest eveniment major din familia ei, Adelina a ales să poarte un costum alb, masculin, pe care l-a accesorizat cu o eșarfă neagră, din mătase. Deși inițial vorbise despre două rochii, iată, că vedeta a dorit să surprindă cu un costum cu pantalon supradimensionat, semnat M Marquise.

'Astăzi este o zi mare pentru noi. O creștinăm pe prințesa noastră, după care vom petrece până dimineață alături de prietenii noștri și familii. Am vrut să fiu prima care vă prezintă amănunte din această frumoasă zi, mult și intens așteptată. Știu că m-ați întrebat în repetate rânduri cum vor arăta ținutele noastre pentru acest eveniment, iar eu m-am gândit să vi le prezint în exclusivitate, înainte de a le vedea chiar și invitații noștri la eveniment', a anunțat Adelina pe blogul ei.

'Pentru această frumoasă zi, Virgil a ales să poarte un costum din 3 piese (vestă, sacou și pantalon) toate sub semnătura Viggo și Cătălin Botezatu.
Cătălin este cel care l-a consiliat pe Virgil în alegerea ținutei. El deja știa în mare cum își dorește să arate la botez, însă a avut nevoie și de stabilirea altor detalii importante, care au ajutat ca acest costum să fie unul perfect și să-l pună în valoare așa cum și-a dorit. Personal, sunt foarte încântată de cum arată la 4 ace. Nu m-ar deranja să poarte ținute elegante mai des.

Mergând mai departe, vreau să vă vorbesc puțin despre ținuta mea. Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate.
De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere', a explicat ea în detaliu.

O ținută similiară a purtat aceasta și la VIVA! Influencers Party, semn că este linia pe care o egrează în ultima vreme.

FOTO: Sorin Cioponea / Ringier 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter