Clanul Kardashian se măreşte! Khloe Kardashian aşteaptă primul ei copil

Publicat pe

Clanul Kardashian se afla în aceste zile în centrul atenţiei mai mult decât oricând. Dupa Kim Kardashian care va avea cel de-al 3-lea copil cu ajutorul unei mame surogat şi Kylie, care la 20 de ani este însărcinată, iată că o a treia membră a familiei urmează să devină mamă.

Este vorba despre Khloe, potrivit TMZ.com, care va aduce pe lume primul ei copil al cărui tată este baschetbalistul Tristan Thompson, împreună cu care trăieşte poveste de dragoste de dragoste de câteva luni.

„E adevărat. Khloe şi Tristan aşteaptă primul lor copil şi sunt în al 9-lea cer', a declarat un apropiat pentru People.

Vezi si:

Kit Harington şi Rose Leslie, actorii din „Game of Thrones', s-au logodit

Khloe a fost căsătorită cu baschetbalistul NBA Lamar Odom, care s-a aflat anul trecut în stare critică după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Nevada.

„Nu o să pot niciodată să nu îl mai iubesc pe Lamar. Am fost obsedată de el într-un mod foarte sănătos. A fost soțul meu și mi-ar plăcea să fie încă și nu cred că este nimic în neregulă cu asta', a declarat Khloé.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter