Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii: „M-am simțit umilită. Mi-a spus...”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii. Artista și tatăl băieților ei se află în continuare în plin proces de divorț, deoarece nu au reușit nici până acum să-și încheie socotelile și să ajungă la un numitor comun. Cu lacrimi în ochi, cântăreața își amintește și acum de momentul în care cea pe care o numea soacră ar fi dat-o afară din casă, împreună cu cei mici. Iată confesiunea dureroasă a vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii, acum mult timp. Artista ar fi fost dezamăgită de faptul că, la acea vreme, omul de afacerei nu a făcut nimic ca să oprească asta. În plus, spune cântăreața, el ar fi amenințat-o atunci când solista a vrut să divorțeze.

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii: „M-am simțit umilită. Mi-a spus...'Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii: „M-am simțit umilită. Mi-a spus...'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Nici acum, după mai bine de un an de la despărțire, cei doi nu au reușit să divorțeze, deoarece nu au reușit să ajungă la un numitor comun. Aceștia au împreună doi băieți, Gabriel și Mihail.

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:”A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.Ce sumă a primit pe imobil

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit:„Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru luptă de 17 ani cu depresia, iar recent a mai trecut un hop:”Toată durerea se ducea pe…”

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii

Claudia Pătrășcanu își amintește și acum, cu nostalgie, de începuturile relației sale cu Gabi Bădălău. În ciuda celor întâmplate, cântăreața a mărturisit că, indiferent de situație, nu-l poate urî pe tatăl copiilor ei, căci el va rămâne marea ei dragoste. Artista susține că afaceristul ar duce o viață agresivă, care ar putea avea o influență negativă asupra băieților lor.

„Oricât de mult rău mi-ai face eu nu pot să am ură și ranchiună pe un om. Despre Bădălău, ca om si persoană, ca tată al copiilor mei, de multe ori simt ca aș vrea să-l ajut, simt milă, acum pot să spun că sunt supărată. Acum nu mai există sentimente de la femeie la bărbat.

Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor mei. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în punctul în care am rămas însărcinată și atunci am simțit că în pântecul meu este o parte din noi. Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere. Eu regret acest divorț în instanță. Viata lui este practic agresivă și ceea ce face, face cu mâna lui, sunt lucruri care nu-mi plac pentru educația copiilor noștri. Nu am ce să-mi reproșez, am fost loială, nu l-am mințit niciodată', a spus Claudia Pătrășcanu, conform click.ro.

„Am primit mesaje, amenințări'

Deși spune că nu-i poartă ranchiună, Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații lui Gabi Bădălău. Artista susține că afaceristul ar fi amenințat-o prin mesaje și ar fi umilit-o, chiar de față cu propria familie. În plus, spune ea, pe solistă ar fi deranjat-o foarte mult atunci când afaceristul s-ar fi afișat cu o altă femeie în public și ar fi început să o prezinte cunoscuților.

„Am primit mesaje, amenințări: ,,dacă bagi divorț de mine îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii”. Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei.

Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente.

Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită', a adăugat ea.

Artista, acuzații către mama afaceristului

Claudia Pătrășcanu are ceva de spus și despre mama lui Gabi Bădălău. Cu lacrimi în ochi, artista susține că femeia ar fi avut o influență decisivă în privința relației cântăreței cu afaceristul. Cântăreața a povestit că fosta ei soacră i-ar fi spus să plece din casă, cu tot cu copii, iar tatăl micuților nu ar fi intervenit deloc.

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut.

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este a lui, casa masina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură', a conchis artista.

Claudia Pătrășcanu, mesaj neașteptat pe Internet, în plin divorț de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală, în ultime vreme, multe lucruri legate de fosta ei căsnicie. Aceasta a făcut acuzații la adresa fostului ei partener de viață, în repetate rânduri. De data aceasta, cântăreața a postat un mesaj neașteptat, pe contul ei de Instagram, cu care i-a lăsat mască pe urmăritorii ei.

Așadar, Claudia Pătrășcanu i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat un mesaj neașteptat pe Instagram. Vedeta a scris un lung mesaj despre oamenii perverși care au călcat și pe ‘cadavre’, doar să facă rău unui om bun.

„Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia'

Printre altlele, Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că ar fi primit diverse amenințări și multe presiuni prin intermediul mesajelor.

„Nu am fost niciodată singură și fără apărare…….asta pentru unii care cred ca dacă dețin puterea pot stăpâni si pământul. (…) Nu-mi este frica nici de amenintári cu bătaia, nici de presiunile mesajelor date. Mi-e frica doar de Dumnezeu! Unii sunt si vor rămâne cu bani- eu sunt si voi rămâne cu Dumnezeu.(…)', a mai scris vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter