Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cătălina Grama – Jojo se numără printre cele mai iubite actrițe autohtone, o actriță care a reușit să își construiască traseul artistic cu multă ambiție și fără compromisuri, încă de la început de drum. Am stat de vorbă cu ea despre viața alături de colegul de breaslă Paul Ipate și ne-a spus cum stau lucrurile după 8 ani de căsnicie și de ce nu s-au căsătorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În curând, tu și Paul împliniți opt ani de relație. Cum a fost perioada asta pentru voi? Cum v-ați descoperit reciproc și cum gestionați momentele grele?

Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.

Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIVCum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIV

Jojo, după 8 ani de relație cu Paul Ipate: „Ne-am maturizat, am învățat mult unul de la celălalt'

Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt.

Citește și: Jojo – Cătălina Grama, despre rolul său din serialul „Strada Speranței' de la Kanal D:„Am jucat multe fete de oraș, dar…'

Citește și: Ce relație au acum Jojo și Monica Anghel, după ce au fost la un pas să devină cumnate:”Suntem gemene, sufletește”

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei:”A fost fericit până să mă cunoască pe mine”

Jojo: „Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului'

Cum e în cazul vostru? V-ați acceptat așa cum erați sau, odată cu trecerea timpului, v-ați dat seama că e mai bine să mai lași de la tine și să te mulezi pe dorințele/stilul partenerului?

Le-am făcut pe amândouă. De schimbat eu nu cred că se poate schimba nimeni, dar o serie de năravuri mai pot fi schimbate sau șlefuite. Eu am remarcat schimbări și la mine, și la Paul, dar pe niște chestiuni acceptabile, care nu ne dor.

Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte. Cu unele ne putem obișnui și putem trăi, iar cu unele nu putem trăi. Aici trebuie să facem diferența și să ne dăm seama lângă ce persoană ne dorim să rămânem și dacă putem trăi pe termen lung lângă o persoană cu acea serie de defecte mai mici sau mai mari. Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta.

Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit

Ne spuneai, acum aproximativ doi ani, că sunteți căsătoriți cu sufletul, nu și în acte. S-a mai schimbat ceva între timp?

Nu. Și copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte.

Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter