Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda: "Cu nevasta lângă mine"

Publicat pe

Este majoră! Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani, iar cu această ocazie partenerul ei, Edward Sanda și-a luat fanii prin surprindere, stârnind, din nou, o serie de speculații privind statutul relației lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan este majoră și mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei, Edward Sanda: Ești TOT ce nu mai e nimeni!, a scris ea pe rețelele de socializare în dreptul unei imagini cu iubitul ei.

La rândul lui, tânărul nu scapă nicio ocazie pentru a-și expune sentimentele pe care le nutrește pentru fiica lui Pavel Stratan.

Mai mult, ultimul story postat de Edward Sanda a ridicat o serie de semne de întrebare, punând din nou fanii pe jar. Noi speculații privind o oficializare a relației au luat naștere, având în vedere mesajul postat pe o fotografie în care cei doi apar îmbrățișați: „Să știți că așa e cel mai bine, cu nevasta lângă mine!„.

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Cleopatra Stratan a primit o serie de mesaje de felicitare de la apropiați, cu urările de rigoare pentru vârsta împlinită.

Părinții Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda s-au cunoscut

La scurt timp după ce și-au surprins fanii dezvăluind că formează un cuplu, iată că relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda a trecut la un alt nivel – părinții celor doi s-au cunoscut și au pus viitorul copiilor la cale!

Citește și: Teodora Iacob și-a dat demisia de la Digi24.Motivul pentru care a luat această decizie după 3 ani

Marea întâlnire a avut loc în sfârșit și, după câte au declarat părinții lui Edward Sand, lucrurile au mers foarte bine între ei și părinții Cleopatrei. Mai mult, se pare că, mai în glumă, mai în serios, viitorul celor doi tineri este deja aranjat…

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda: "Cu nevasta lângă mine"Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda: "Cu nevasta lângă mine"

‘Sunt niște oameni deosebiți, oameni calzi, primitori, distractivi. La a doua întâlnire, deja eram familiarizați cu toții. Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul’, i-au mărturisit părinții lui Edward Sanda Dima Trofim, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:„Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….'

De asemenea, de-a lungul timpului s-a tot speculat că fiica lui Pavel Stratan ar fi însărcinată. Cei doi însă, au lămurit că fanii vor afla direct de la ei când se va întâmpla acest lucru.

‘Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul’, a scris Edward Sanda pe pagian sa de Instagram, pentru a-și lămuri fanii, atât pe ai săi, cât și pe ai iubitei sale.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter