Cleopatra Stratan, transformare spectaculoasă. Fetiţa cu geamantan roşu a ajuns o domnişoară super sexy! FOTO

Publicat pe

Vă mai amintiţi de fetiţa cu geamantan roşu, rochiţă cu buline şi care îi spunea lui Ghiţă că îl aşteaptă la portiţă? Cleopatra Stratan avea trei ani atunci şi a cucerit nu doar milioane de români, ci a devenit copil-minune şi în Japonia, Mexic sau Spania. Ei bine, Cleopatra are 17 ani acum şi este o domnişoară super sexy.

Cleopatra Stratan, transformare spectaculoasă. Fetiţa cu geamantan roşu a ajuns o domnişoară super sexy! FOTOCleopatra Stratan, transformare spectaculoasă. Fetiţa cu geamantan roşu a ajuns o domnişoară super sexy! FOTO

Dacă nu şi-ar spune numele, cu greu ai putea recunoaşte-o pe Cleopatra Stratan în fotografii din prezent, pe care şi le postează în social media. Are părul lung, se îmbracă mult prea provocator pentru gustul unora din fanii săi, care îi reproşează că îşi dezgoleşte prea devreme sânii şi este de părere că „Să fii frumoasă e o calitate, să fii senzuală e o măiestrie!'.

Născută în Republica Moldova, Cleopatra Stratan are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

După ce a spus „Te las cu inima', Cleopatra Stratan lansează o nouă piesă – Chocolata.

„Piesa #Chocolata este una din piesele mele preferate. Are refrenul în spaniolă, limbă pe care o ador şi, în plus, este genul de piesă pe care o ascult zi de zi', mărturiseşte Cleopatra.

În regia lui Iura Luncasu, videoclipul dezvăluie o poveste jucăuşă, cu flirt şi multă aventură, în care Cleopatra şi actorul Cristian Del Valle Ortega joacă rolurile principale.

„Clipul l-am filmat în Valencia, iar locaţiile au fost superbe! Am filmat la Mirador de Oropesa şi la Portocala în Benicassim. A fost distractiv pentru că, necunoscând limba spaniolă, nu puteam să mă înţeleg cu Cristian, dar până la urma ne-am descurcat.',  spune Cleopatra

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter