Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul: „A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge”

Publicat pe

Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul. Actorul face parte din distribuția serialului și joacă rolul lui Iulică, personaj care este menit să „asigure partea comică', după cum a mărturisit el însuși. Acum, Codin Maticiuc a dezvăluit că s-a accidentat în timpul unei scene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Din toamnă, pe Pro TV, va fi difuzată cea mai nouă producție românească, „Clanul'. Din distribuție, fac parte Theo Rose, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Denis Hanganu, Marian Olteanu, Mădălina Craiu, Cătălina Grama (Jojo), Carmen Tănase, Vladimir Drăghia. Printre aceștia se numără și Codin Maticiuc, care a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre modul în care decurg filmările. Acesta a susținut că s-a tăiat în timp ce sărea printr-un geam deschis.

Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul: „A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge'Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul: „A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge'

Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul. Într-un interviu recent, actorul a povestit întregul episod, susținând că a „curs destul de mult sânge'.

Citește și: Ce destinație de vacanță a ales Codin Maticiuc. A plecat cu iubita însărcinată și cei doi copii:„Toate dorințele mele sunt…'

Citește și: Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc.Are un băiat dintr-o fostă relație

Citește și: Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat:”Roagă-te să ajungi la pușcărie”

Citește și: Agresorul Margheritei de la Clejani a fost prins și reținut de Poliție.Ce pedeapsă riscă

Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul

Actorul a povestit cum s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cea mai nouă producție românească. Totul s-a întâmplat atunci când a sărit printr-un geam deschis, moment în care s-a tăiat „într-o colț de table dintr-un perete' și a început să sângereze.

„Mi s-a părut funny la un moment dat, m-am tăiat, nu știu dacă se mai vede semnul, uite, eram într-o scenă… cu acțiune. Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale… Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge', a povestit Codin Maticiuc potrivit ciao.ro.

„A fost tăietură mai adâncă'

Codin Maticiuc a susținut că scena nu a fost „îngrozitoare', însă a pierdut destul de mult sânge. În cele din urmă, incidentul s-a încheiat într-o notă „amuzantă'.

„Vezi că nu e foarte mare tăietura, dar sânge a curs destul de mult. Probabil a fost tăietură mai adâncă sau o zonă mai vascularizată. N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult. Și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc, nu puteam să mi-i murdăresc de sânge și să filmăm. Că încă nu trăsesem dublele, puteau să fie secunde dinainte. Nu poți fi când murdar, când nemurdar. Țineam mâna într-un fel ca să nu-mi murdăresc hainele și adidașii de joc și unul dintre regizori zice: Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești'.

M-am uitat la el și am zis N-ai vrea să închidem rana asta ca să nu mă infectez și să aducem sânge fals, cum mai facem?'. De ce trebuie să împroști cu sângele meu peste tot, adică n-ai vrea să nu mă infectez… Ba da, ba da, ai dreptate'. Ne-am amuzat', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter