Coincidență... sau nu? Prințul George a dezvăluit numele bebelușului Sussex acum câteva luni!

Publicat pe

Cei care au încercat să ghicească numele bebelușului Sussex la pariuri au dat greș, pentru că acesta a primit din partea părinților săi două nume pe care nu le-a ghicit nimeni: Archie Harrison. Dacă cineva și-ar fi amintit de o știre de acum câteva luni, în care Prințul George a pomenit unul dintre nume, acum ar fi fost bogat!

Cel mai așteptat bebeluș regal din toate timpurile, fiul Ducilor de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, a venit pe lume pe 6 mai, cu o săptămână întârziere. Două zile mai târziu, fericiții părinți l-au prezentat lumii întregi, iar apoi micuțul a primit și nume: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Două nume destul de populare atât în Anglia, cât și în Statele Unite, însă nefolosite până acum în familia regală britanică. Drept urmare, cei care au pariat pe nume ca Arthur, Charles sau Philip au pierdut banii. Nimeni nu și-a amintit însă de o poveste amuzantă din luna ianuarie, al cărei protagonist a fost Prințul George, fiul Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William…

„Mi se spune Archie”

Deși Meghan Markle și Prințul Harry au susținut că nici măcar ei nu au știut sexul bebelușului până în ziua în care s-a născut, iată că readucerea la lumină a unei povești, ce acum pare stranie, i-a făcut pe mulți să pună la îndoială acest lucru. În luna ianuarie, Prințul George, în timp ce se plimba cu bunica lui, Carole Middleton, și cu sora sa, Prințesa Charlotte, în Berkshire, a întâlnit o femeie care plimba un câine. Micul prinț s-a dus să mângâie cățelul și, în momentul în care a fost întrebat de femeie cum se numește, ce credeți că a răspuns? „Mi se spune Archie”…

Sunt șanse foarte mari ca George să fi auzit o discuție între părinții sau chiar între unchii lui și să fi reținut numele. Sau Meghan și Harry să se fi inspirat în alegerea numelui de la nepotul lor… Una peste alta, nu s-a gândit nimeni să parieze pe un astfel de nume, mai ales că era o fabulație a unui copil. Iată însă că nimic nu e întâmplător!

Coincidență... sau nu? Prințul George a dezvăluit numele bebelușului Sussex acum câteva luni!Coincidență... sau nu? Prințul George a dezvăluit numele bebelușului Sussex acum câteva luni!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter