Compozitor de Hollywood la Bucureşti

Publicat pe

Compozitorul american Dennis Dreith, ale cărui lucrări au fost făcute celebre de filme ca Jurassic Park', Braveheart', Familia Addams' sau Aliens', va veni la Bucureşti, pentru a compune muzica filmului românesc Spovedanii', regizat de Ioan Cărmăzan.

 

dennis dreith1

 

Sunt fericită că Dennis Dreith, unul dintre cei mai talentați compozitori, orchestratori și dirijori de muzică de film din America, vine în România. Personalitatea sa în lumea filmului este recunoscută la nivel mondial, în fiecare an el participând ca invitat de onoare la festivalurile de film europene de la Cannes, Berlin, Londra, sau la cele americane – Los Angeles, New York, San Francisco, Washington sau Seattle, unde susține workshop-uri și conferințe de presă. Pentru România, Dennis Dreith va compune muzica filmului artistic Spovedanii, despre care sunt convinsă ca fi un nou succes al filmului românesc la nivel internațional. Filmările vor începe în luna mai și vor dura aproximativ două luni, a precizat actrița Claudia Motea, cea care l-a convins pe Dreith să vină în România.

 

Actriţa româno-canadiană va juca unul din rolurile principale feminine și semnează şi scenariul peliculei, scenografia aparținând Dianei Mețiu. Cunoscutul compozitor de peste Ocean este preşedintele Federaţiei Americane a Industriei Muzicii de Film.

 

Horia Ghibuţiu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter