Concurenţii din FERMA au fost plătiţi regeşte. Moroşanu şi Brigitte s-au întors acasă cu sume fabuloase

Publicat pe

În FERMA s-a luptat pe lacrimi, sudoare şi bani mulţi. Nu doar premiul de 50.000 de euro a fost miza competiţiei, ci sumele săptămânale pe care vedetele le-au primit şi care au ajuns şi la 5.000 de euro pentru fiecare 7 zile din concurs.

Concurenţii din FERMA au fost plătiţi regeşte. Moroşanu şi Brigitte s-au întors acasă cu sume fabuloaseConcurenţii din FERMA au fost plătiţi regeşte. Moroşanu şi Brigitte s-au întors acasă cu sume fabuloase

Potrivit Libertatea, la FERMA onorariile vedetelor au început undeva de la 2.000 de euro și au ajuns chiar și la 5.000 de euro, printre cei care au încasat cei mai mulți bani numărându-se Brigitte Năstase, Geanina Ilieș sau Cătălin Moroșanu.

Această metodă de plată i-a făcut pe concurenți să facă tot felul de strategii, de alianțe, de „jocuri', pentru a putea rămâne cât mai aproape de final.

Cu cei mai mulţi bani ar fi plecat acasă Marius Crăciun, care ar fi câştigătorul marelui premiu. Finalist la „Ninja Warriors', sportivul ar ieşi învingător şi la FERMA, potrivit unor surse de încredere. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter