Conel Ilie - Colectie impresionanta de albume Beatles

Publicat pe

Cornel Ilie, compozitorul si solistul trupei VUNK, are o colectie de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri, benzi de magnetofon Beatles stranse cu pasiune si perseverenta, membrii trupei fiind primii sai idoli, datorita carora a invatat sa faca muzica si sa viseze frumos.

 

Cornel Ilie1

 

Aveam 8-9 ani cand am ascultat prima data Beatles, de pe o caseta adusa de Razvan, fratele meu mai mare. Am fost fascinat si am inceput sa caut, sa citesc despre ei. Mergeam in toate anticariatele sa caut carti sau reviste straine in care sa gasesc orice infornatie. Duminica mergeam in talciocurile de la Vitan si Obor. Timp de aproape 10 ani am strans toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar in acea perioada. Ulterior, am adaugat colectiei si toate albumele lor solo, dupa ce Beatles s-au despartit. Pe langa viniluri, casete video, dvd-uri si chiar si benzi de magnetofon, am cam toate cartile importante care s-au scris despre ei si albume cu poze rare. Datorita muzicii si povestii celor de la Beatles am invatat sa cant la chitara, mi-am dorit sa fac muzica si m-au facut sa visez frumos. Au fost primii mei idoli si la muzica lor ma intorc mereu atunci cand simt ca trebuie sa ma regasesc”, spune Cornel Ilie.

 

La colectia de albume Beatles, Cornel vrea sa adauge o alta colectie-record in Romania. Vreau sa fiu cel mai mare colectionar de visuri din Romania!', sustine cu ambitie artistul, care isi doreste sa primeasca de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul Inconjurul lumii' visul cel mai mare al vietii, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hartie.

 

Turneul acustic Inconjurul lumii', care incepe pe 13 martie la Pitesti si curprinde concerte VUNK in 18 orase porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume si isi propune sa creeze o apropiere a trupei de toti fanii din tara.

 

Toate datele despre turneul acustic Inconjurul lumii' se gasesc pe pagina oficiala de FB a trupei: https://www.facebook.com/VunkOfficial

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter