Copiii Irinei Loghin, geloşi pe Fuego, fiul adoptiv al mamei lor? Irinuca şi Ciprian spun tot adevărul!

Publicat pe

Fuego, pe numele său din buletin Paul Surugiu, are o relaţie extraordinar de bună cu Irina Loghin şi copiii ei, mai cu seamă că artistei de muzică populară îi place să spună că este fiul ei adoptiv. Chiar dacă unii ar putea crede că prietenia dintre Fuego şi mama lor i-ar putea deranja pe cei doi copii ai Irinei Loghin, Irinuca şi Ciprian infirmă zvonurile.

Copiii Irinei Loghin, geloşi pe Fuego, fiul adoptiv al mamei lor? Irinuca şi Ciprian spun tot adevărul!Copiii Irinei Loghin, geloşi pe Fuego, fiul adoptiv al mamei lor? Irinuca şi Ciprian spun tot adevărul!

Multă lume a crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego pentru că au apărut de multe ori pe scenă cântând piese în care artistul îi spune „mamă', iar ea „fiule'. Astfel, s-a creat confuzia că este cât se poate de real celebrul vers „Împodobeşte, mamă, bradul!'. În fond, au o relaţie foarte apropiată, bazată pe prietenie şi respect reciproc.

„După ce am lansat proiectul Mama si fiul, multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită', declara Fuego în urmă cu mai mulți ani.

S-a vorbit, în spaţiul public, despre faptul că Irinuca şi Ciprian, copiii Irinei Loghin nu ar avea o relaţie tocmai bună cu Fuego, fiind geloşi pe prietenia dintre artist şi mama lor.

„Nu avem cum să fim geloşi pe Fuego pentru că, genetic, noi suntem copiii ei şi avem un avantaj!', recunoaşte, amuzată, Irinuca, dezvăluind că Paul Surugiu este prezent în fiecare an, de Crăciun, în casa lor şi se bucură să-l aibă drept „frate'.

Întrebată dacă este greu să ai o mamă celebră, fiica Irinei Loghin a spus: „Nu ştim cum este altfel!', recunoscând că nu s-a bucurat foarte mult de avantajul de a purta un nume atât de cunoscut şi de iubit în România pentru că munceşte în cu totul alt domeniu decât mama ei.

„Atât eu, cât şi fratele meu ne-am ales meserii care nu au legătură cu folclorul pentru că nu moştenim talentul mamei noastre. Aşa că, am încercat amândoi să ne facem un drum propriu şi să ne descurcăm aşa cum am putut, fără să avem o legătură cu cariera mamei noastre. Probabil că dacă am fi moştenit vreunul talentul ei, i-am fi călcat pe urme cu mare drag!', a povestit Irinuca Loghin la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, Ciprian, băiatul Irinei Loghin recunoaşte că i-ar fi fost greu să meargă pe urmele mamei sale şi să se ridice la înălţimea talentului său, dacă ar fi moştenit vocea ei.

„Ar fi fost extraordinar de greu să ajungem şi la jumătatea a ceea ce înseamnă Irina Loghin în România!', spune fiul artistei.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter