Corina Bud - Featuring hot cu Dorian Popa

Publicat pe

Corina Bud celebreaza 10 ani de cariera muzicala de top cu un featuring hot si cu filmarile pentru un nou videoclip, cel de-al saptesprezecelea din cariera ei.

 

Nimeni altcineva' este un featuring cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiti tineri din generatia Lala Band, iar videoclipul se anunta a fi o noua metamorfoza stilistica a artistei Corina.

 

Pozitii de yoga acrobatica spectaculoase, scene senzuale, posturi care au avut nevoie de saptamani de pregatire, o poveste de stil yoga-queen', scene coregrafice remarcabile, trupuri perfecte, un feat plin de chimie si o piesa care are toate sansele sa devina hitul acestui final de an sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Corinei.

 

Cei doi protagonisti s-au antrenat impreuna cateva saptamani bune in sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maestri din Romania si au pregatit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate.

 

A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lunga de pregatire, pentru ca yoga acrobatica este o disciplina care cere foarte multa concentrare si disciplina. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat si de-abia astept sa vedeti povestea noastra in 2, obraznica, sexy, echilibrata de energia unica yoga', adauga Corina Bud.

 

Corina Bud - Featuring hot cu Dorian Popa  Corina Bud - Featuring hot cu Dorian Popa

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter