Corina petrece ca un Rockstar

Publicat pe

La Romanian Music Awards, Corina a aratat ca e un adevarat rockstar! Si nu doar prin tinuta extravaganta ci si prin atitudine si modul in care a petrecut pana dimineata alaturi de Rockstar Angels si de alte vedete ca Sore sau Fly Project.

Corina petrece ca un Rockstar

Ingerii Rockstar au incins atmosfera toata noaptea la party-ul de lansare a celebrei bauturi energizante din cadrul RMA, iar vedetele s-au lasat cuprinse de beat-urile lui DJ Andi.

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Romanian Music Awards 2013

Fly Project a petrecut alaturi de ingerii' Rockstar la Romanian Music Awards

Fly Project nu a rezistat invitatiei lansate de Rockstar Angels si impreuna au incins atmosfera la RMA, la petrecerea privata de lansare a energizantului in Romania. Invitatii, printre care s-au numarat vedete ca  Sore, Corina sau Vlad Craioveanu, au dovedit ca stiu sa petreaca precum starurile rock, dansand toata noaptea pe ritmurile lui DJ Andi. Petrecerea  s-a intins pana dimineata, fiind doar un preview a ceea ce pregatesc „ingerii' Rockstar toamna aceasta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter