Corina pregăteşte un clip foarte colorat pentru această vară

Publicat pe

Corina va lansa în curând „Fete din balcani', featuring Mira si Skizzo, un clip plin de forta si dinamism, amuzant si sexy si cu o tema foarte puternica – E vremea fetelor!  
corina

„Fete din Balcani este un clip despre femeile care nu se tem sa arate cat sunt de speciale, despre forta amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat si un spectacol al frumusetii – am alaturi 40 de dansatoare extrem de sexy si talentate, dar si niste baieti foarte frumosi. Este un clip foarte dinamic.', spune artista.

 

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociaza un adevarat spectacol vizual in Fete din Balcani': 40 de dansatoare super sexy le vor arata celor patru barbati prezenti in videoclip ce inseamna Girl Power' – libertatea de a actiona dincolo de prejudecati, seductie si forta.

 

Plina de energie sau misterioasa, prezenta hipnotica in anumite momente sau amuzanta, Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzatii in cel mai recent videoclip al sau.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter