Cosmin Cernat, la Interviurile VIVA! Totul despre viața neștiută din Canada și cum s-a schimbat după Exatlon!

Publicat pe

Exatlon-ul a fost un comeback extraordinar pentru Cosmin Cernat. Prezentatorul TV vine azi la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 14.00, și ne spune tot despre cum s-a schimbat viața lui, după show-ul de la Kanal D. 

A avut o carieră fructuoasă, în televiziune, însă Cosmin Cernat a luat o decizie radicală, când a hotărât să renunțe la tot și să o ia de la zero, împreună cu familia lui, în Canada. Discret cu amănuntele despre viața lui personală, nimeni nu a știut ce l-a mânat pe moderatorul TV să renunțe la România și, implicit, la cariera lui în televiziune, însă toate acestea le vom afla azi, la Interviurile VIVA! Exatlon-ul i-a schimbat viața radical lui Cosmin Cernat, acest proiect de anvergură fiind, după cum el însuși a spus, cel mai greu job pe care l-a avut vreodată în lumea televiziunii. Astăzi, Cosmin ne spune tot despre cum i-a schimbat concursul viața și cum a perceput această experiență de neuitat. Dar asta nu e tot! Aflăm informații exclusive despre viața lui de familie și… traiul în Canada. Totul, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter