Cosmin Tudoran, start în Bucureşti ca...pizzer!

Publicat pe

Înainte de a avea succes cu Cassa Loco, Cosmin Tudoran și-a început drumul în capitală cum nici nu ați crede. Primul job al artistului în București a fost acela de pizzer într-un cunoscut lanț de fast food-uri, iar salariul primit a fost de nici mai mult și nici mai puțin de 800 lei.

 

'Era anul 1999, și tocmai ce împlineam o lună de când mă mutasem la București. Locuiam în gazdă undeva la capătul cartierului Militari, într-un bloc din bucătăria căruia îl vedeam pe vecinul meu din Pitești cum își gătea omletă în fiecare dimineață. Așa departe stăteam în Militari. Mergeam pe jos până la capătul liniei 336 vreo 10 minute. Apoi mă mutam la metrou. Apoi alte zeci de minute ca să vizitez piața romană. Într-una din zile, de pe geamul autobuzului văd pe una din vitrinele locașului de cult culinar Sheriffs Pizza un anunț de angajare.', a scris Tudoran pe www.magasitudoran.ro.

După un scurt timp, Cosmin a primit jobul de pizzer și timp de două luni a pregătit orice pizza, dar fără rețetă, ci…din ochi!

Pentru cei interesați de o dovadă cu privire la măiestria lui Tudoran ca pizzer vizitați Retelele lui Nicolai.

 

Cosmin Tudoran, start în Bucureşti ca...pizzer!Cosmin Tudoran, start în Bucureşti ca...pizzer!

Îți place să mănânci pizza. Iată cum poți face acasă cel mai bun aluat de pizza clasic

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter