Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: "Sunt foarte vulcanică"

Publicat pe

Crina Abrudan și Gabi Popescu sunt căsătoriți de 13 ani și, ca în orice familie, există și tensiuni, momente mai puțin roz care, însă, nu le-au pus niciodată relația în pericol. Crina recunoaște că ea este o fire vulcanică, se enervează foarte repede, însă soțul ei a învățat să gestioneze aceste momente dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ea este ca o șampanie, se enervează repede și alimentează tensiunile din relația lor. El este calm, nu se ceartă și preferă să plece, așa încât să nu dea curs discuțiilor. Se întoarce acasă atunci când conflictul s-a stins de la sine și soția lui s-a calmat. Ei sunt Crina Abrudan și Gabi Popescu, iar acesta ar fi unul dintre secretele mariajului lor de 13 ani.

Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: "Sunt foarte vulcanică"Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: "Sunt foarte vulcanică"

„Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie.

Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin'. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună', a declarat Crina Abrudan pentru Antena Stars.

Chiar dacă relația lor a mai trecut prin momente dificile, când au luat pauză pentru a-și putea rezolva neînțelegerile, iată că amândoi au dat dovadă de maturitate și sunt încă împreună după 13 ani. Crina Abrudan și Gabi Popescu au fost iubiți timp de 10 ani pânâ au decis să facă pasul cel mare.

Citește și: Florin Călinescu, despre rolul de jurat la Românii au Talent.„Ceea ce fac la emisiune, fac fiindcă…’

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia:„Atunci e cel mai bine să rupi legătura’

Citește și: Mioara Roman a fost externată de la centrul de recuperare. Oana Roman:„Probabil că va reveni’

La 43 de ani, Crina Abrudan arată ca la 20

Deși nu intenționează să slăbească, ba chiar spunea, în urmă cu ceva timp că nu ar deranja-o câteva kilograme în plus, Crina spune că motivul pentru care s-a apucat serios de sport este să își tonifieze silueta. Blonda visează la pătrățele pe abdomen și musculatură fermă, perfectă pentru a o expune la plajă în lunile ce urmează. Dar mai sunt și alte motive.

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.

Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora. La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament’, declară Crina Abrudan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter