Cristiano Ronaldo – Într-o fotografie super hot alături de top modelul Alessandra Ambrossio

Publicat pe

Ce legătură există între top modelul brazilian Alessandra Ambrosio şi celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo? Cei doi au făcut senzaţie în acest weekend după ce a fost dezvăluit proiectul pe care l-au realizat împreună.

 

Alessandra şi Ronaldo sunt protagoniştii numărului special „Body Issue' al revistei GQ, ediţia din America, iar fotografia de copertă este una extrem de hot.

 

La 34 de ani, Alessandra, mamă a 2 copii, şi-a păstrat silueta perfectă şi îşi expune corpul alături de Cristiano Ronaldo, aflat şi el într-o formă fizică de invidiat.

 

Alessandra nu poartă decât un slip negru, iar Ronaldo o pereche de boxeri roşii, cei doi dezvăluind nu doar nişte corpuri perfecte, ci şi o bună dispoziţie incredibilă, semn că s-au simţit bine la şedinţa foto.

 

Fostul îngeraş Victorias Secret a postat recent o altă fotografie sexy pe contul său de Instagram. Cu o ceaşcă de cafea în mână, Alessandra a pozat topless pe o plajă din Miami. Doar o pălărie de paie şi o perche de jeanşi au fost piesele de care a avut nevoie pentru această fotografie cu care şi-a extaziat fanii.

 

Cristiano Ronaldo – Într-o fotografie super hot alături de top modelul Alessandra AmbrossioCristiano Ronaldo – Într-o fotografie super hot alături de top modelul Alessandra Ambrossio

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter