Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre prima întâlnire. Actorii din FRUCTUL OPRIT au spus în VIVA! de aprilie ce iubesc unul la celălalt, după 7 ani

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se iubesc de șapte ani, sunt logodiți de patru și îşi doresc cel puţin un copil, dar la momentul potrivit. Criss şi Vlad au povestit în VIVA! de aprilie cum a decurs prima lor întâlnire, dar şi ce iubesc cel mai mult unul la celălalt, după atâţia ani împreună.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre prima întâlnire. Actorii din FRUCTUL OPRIT au spus în VIVA! de aprilie ce iubesc unul la celălalt, după 7 aniCristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre prima întâlnire. Actorii din FRUCTUL OPRIT au spus în VIVA! de aprilie ce iubesc unul la celălalt, după 7 ani

Viaţa lor este ca o poveste de film de la un capăt la altul. S-au cunoscut la castingul pentru serialul „Pariu cu viața', însă nu a fost dragoste la prima vedere. În timp, însă, au început să se cunoască mai bine şi relaţia lor profesională s-a transformat în una de dragoste.

„Pe data de 18 martie 2012 am avut prima noastra întâlnire romantică. De atunci suntem împreună, la bine și la rău, și am ajuns într-o etapă foarte matură a relației. Ne înțelegem mai bine ca oricând!', a declarat Cristina în interviul acordat revistei VIVA! de aprilie, care se află la toate punctele de difuzare a presei.

Vlad ne-a mărturisit că felul de a fi al Cristinei l-a cucerit, dar şi ochii ei albaştri: „Îți dădea o stare de bine indiferent de cât de proastă îți era ziua respectivă!.

Te făcea să uiți de griji și să te bucuri de orice moment. În al doilea rând, m-au cucerit ochii ei albaștri și mari care se conturau și mai bine datorită pistruilor pe care îi are Criss vara. Nu s-a schimbat nimic de atunci. A rămas la fel de energică și de frumoasă. De fapt, este de șapte ori mai energică și mai frumoasă! În fiecare an se multiplică aceste calități pe care le are.'

Ce ne-a povestit Cristina Ciobănaşu despre relaţia ei cu Vlad şi ce anume a convins-o că este bărbatul vieţii ei, puteţi citi în interviul pe care actorii din „Fructul Oprit' l-au acordat în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter