Adelina Pestrițu, copiată de o altă celebritate de la noi. Rochia de la botez a fost inspirație

Publicat pe

Adelina Pestrițu este influencer incontestabil. A dictat tendințe în coafură, în intervenții estetice, în topicuri și hashtaguri și chiar în modă. 

Rochia pe care a puratat-o la botezul Zenaidei Maria, fetița ei și a lui Virgil Șteblea, a fost admirată de mulți. Au fost și doritoare chiar nu au rezistat tentației și au vrut-o în garderobă cât mai repede. Una dintre cele care au îmbrăcat rochia identică celei purtate de Adelina la botez a fost cântăreața Cristina Rus.

Cristina Rus a îmbrăcat rochia Adelinei Pestrițu

Dacă, de regulă, se spune, în cazul în care o vedetă o copiază pe alta din punct de vedere vestimentar, diferențele dintre copie și original sunt uriașe, iată că, de data aceasta, atât originalul, cât și copia au arărat impecabil în aceeași rochie semnată MMarquise.

Rochie de Oscar la petrecerea de botez

În ziua botezului, la ceremia religioasă, Adelina a optat pentru o ținută all-white, de inspirație masculină, cu firave accente de negru. Pentru această alegere, vedeta a fost intens criticată atât de cei care se pricep la modă, cât și de novici.

Pentru apariția de la petrecere, Adelina a ales o rochie răvășitor de sexy. Ansamblul, format dintr-o dantelă prețioasă argintie și un corset, au făcut-o pe Adelina să pară o apariție demnă de covorul roșu de la Oscaruri. Rochia este semnată de același designer.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter