Cristina Spătar iubește din nou: „Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”

Publicat pe

A ieşit soarele şi pe strada Cristinei Spătar. Cântăreaţa iubeşte din nou şi recunoaşte deschis că se află într-o relaţie amoroasă cu un bărbat a cărui identitate preferă să o ţină, momentan, ascunsă.

Cristina Spătar iubește din nou: „Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?'Cristina Spătar iubește din nou: „Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?'

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?', a declarat Cristina Spătar.

Este pentru prima dată de la divorţul de Alin Ionescu, din 2016, când artista nu ascunde faptul că încearcă să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat.

Şi, chiar dacă se spune că o femeie care îşi schimbă părul este pe cale să-şi schimbe viaţa, în cazul Cristinei Spătar lucrurile stau invers.

Deşi are la activ mai multe operaţii estetice, Cristina Spătar are de gând să-şi mai facă una. „De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!', a declarat Cristina Spătar pentru Click!.

Anul trecut, Cristina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Tibi Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor, Jeni. Atunci însă, Spătar nu a dat nici o declaraţie cu privire la respectivul bărbat.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter