Cristina Țopescu, mesaj pentru Tudor Chirilă: ”Îmi cer iertare”

Publicat pe

Zilele acestea, pe toate rețelele de socializare se face apel la o nouă Revoluție. Protestele au început deja în Piața Universității, iar unul dintre cei mai activi susținători ai lor este actorul și cântărețul Tudor Chirilă, care a făcut, nu o dată, apel către toți tinerii și colegii de breaslă pentru a se alătura cauzei.

Cristina Țopescu susține ideea protestelor din fața Guverului, însă, din motive obiective, nu poate fi alături de protestatari. Însă, și-a cerut scuze, în special lui Tudor, pentru absență.

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în piață, am pe cineva bolnav acasă și nu pot pleca. În weekend, însă, voi găsi o soluție și voi veni. iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată.  Sunt mândră că există oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piață, când sunteți atât de puțini acolo… Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piața Victoriei, voi, buciureștenii de ce nu puteți fi? Poate aveți motive întemeiate sau nu? Poate sunteți doar obosiți, nu știu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulți dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm, om găsi pe cineva să ne înlocuiască dacă avem probleme acasă. Mulțumim, Tudor!!! #multumescTudorChirila', i-a transmis Cristina Țopescu lui Tudor Chirilă, prin pagina ei de Facebook.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter