Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune. Anul acesta, prezentatoarea TV a renunțat la contractul cu Pro TV și a decis să acorde mai mult timp vieții personale și propriilor afaceri. Aceasta a recunoscut că trece printr-o perioadă marcată de schimbări și că și-a făcut ordine în priorități. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 15 ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor, Geanina Ilieș a decis să renunțe la televiziune și să se dedice în totalitate afacerilor sale. Aceasta a făcut parte din distribuția mai multor seriale TV, a fost concurentă la emisiunea „Ferma' și, ulterior, a devenit gazda emisiunii „Gospodar fără pereche'. Anul acesta, prezentatoarea a renunțat la contractul cu Pro TV, dezvăluind faptul că trece printr-o perioadă de schimbări. În prezent, aceasta se axează pe alte capitole ale vieții sale, între care se numără și afacerile pe care le deține.

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare'Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare'

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune. În urmă cu șapte ani, după ce a plecat de la Antena 1, prezentatoarea și-a deschis prima afacere. Ulterior, aceasta și-a extins activitatea în domeniul esteticii și a demonstrat că posedă calități desăvârșite de antreprenor.

Citește și: Cum a ajuns Geanina Ilieș prezentatoare de știri, după ce a debutat în showbiz ca actriță:”Mi-au spus să anulez vacanța”/ INTERVIU

Citește și: Cum sărbătorește Geanina Ilieș 1 Mai în izolare. Prezentatoarea TV a avut stări de panică, la începutul pandemiei:'Acum ascult doar o dată pe zi jurnalele de știri'

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a măritat astăzi, în secret:”Am vrut să fie un moment al nostru”. Primele imagini

Citește și: Câți bani au cheltuit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în vacanța din Thailanda:„Nu este un hotel accesibil. Era totul super…'

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune

În urmă cu 7 ani, Geanina Ilieș și-a deschis propriul salon de bronzare. Pentru că a cunoscut un real sucees, aceasta a decis să-și extindă afacerea și a deschis și o clinică de remodelare corporală, care pune la dispoziția clientelor servicii de înfrumusețare și masaj. În perioada pandemiei, aceasta a decis să facă o fuziune a acestor afaceri, devenind un singur brand.

„Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață!

Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, că, în rest, mi le fac eu pe toate!', a declarat prezentatoarea, potrivit click.ro.

Și-a făcut o operație de rinoplastie

În urmă cu doi ani, Geanina Ilieș a trecut printr-o operație de rinoplastie. Aceasta a vorbit despre motivul pentru care a făcut această intervenție, susținând că ar fost vorba despre niște probleme medicale cu care s-a confruntat.

„Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac scimbările radicale însă. Am apelat la intervenții non-invazive, mi-a luat mult să mă gândesc dacă să fac sau nu operația de rinoplastie.

La 35 de ani am făcut-o. Nu m-a durut, doar că am stat ani de zile să caut doctorul potrivit. Avem mulți doctori buni, dar pe doctorul, pe care crezi tu că trebuie să-l lași să se apropie de nasul tău, trebuie să-l simți. Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia. Eu zic ca a ieșit, mare diferență nu e, doar că am avut și alte probleme de sănătate și am zis să o fac. Am avut o deviație de sept, rinită, a fost destul de complicat la mine. N-aș mai schimba absolut nimic fizic la mine!

Mie îmi place să mă machiez, să mă joc cu tenul meu, eu am furat meseria asta din tv. Îmi place să mă machiez singura. Dar trebuie să avem o viață echilibrată, fără nopți pierdute. Mâncăm bine și sănătos, eu înainte nu mâncam și îmi făceam rău, dar nu avem poftă de mâncare și mi-am dat seama că nu e bine pentru organismul meu. După 30 de ani, 35 de ani și ceva, factorul de îmbătrânire cu iartă pe nimeni! De aceea, trebuie să mâncam sănătos, să ne odihnim nopțile și, dacă mai există și o genă bună, atunci asta e!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter