Cu ce se ocupă Radu Palaniță la un an după ce a câștigat Românii au Talent: "Trec printr-o perioadă dificilă"

Publicat pe

Mecanicul Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au talent în 2020 și anul trecut declara că va folosi banii pentru a-și cumpăra o casă. La un an distanță, Radu Palaniță își ține fanii la curent cu investițiile sale, dar le-a dat și o veste proastă legată de familia lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La aproape un an distanță de când a fost ales marele câștigător al ediției cu numărul 10 Românii au talent, Radu Palaniță trece prin momente extrem de tristă. Mecanicul care a încântat juriul cu vocea sa a dezvăluit că și-a pierdut tatăl recent.

Cu ce se ocupă Radu Palaniță la un an după ce a câștigat Românii au Talent: "Trec printr-o perioadă dificilă"Cu ce se ocupă Radu Palaniță la un an după ce a câștigat Românii au Talent: "Trec printr-o perioadă dificilă"

Radu Palaniță a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță ce a mai făcut în ultimul an și, mai ales, cum a cheluit banii pe care i-a câștigat la Românii au talent. Radu a spus că o mare parte din premiu a investit-o în casa lui, așa cum promitea încă de anul trecut că va face, iar o altă sumă în sculele necesare pentru talentul care l-a adus în vizorul tuturor.

Din păcate, Radu Palaniță a venit cu o veste proastă: tatăl lui a murit pe 23 februarie și îi este foarte greu să se împace cu această pierdere.

Citeste si: Ce face Radu Palaniță și cu ce se ocupă după ce a câștigat Românii au talent: „Nu voi renunța niciodată, îmi place foarte mult ceea ce fac”. Cât de mult i s-a schimbat viața / EXCLUSIV

Citeste si: Povestea emoționantă a lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro: „Vreau să-mi cumpăr un apartament și să ajut oameni nevoiași”

Citeste si: Cine este Radu Palaniță, mecanicul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Este al patrulea buton auriu din acest sezon

„Anul trecut eram mecanic auto, acum se împarte munca, în pandemie. Acum merg în paralel cu muzica, încerc să învăț ce pot, și cu mecanica. O mare parte din premiu a fost investită în casa mea, așa cum am zis. Cât s-a putut am băgat în muzică, să am o plecare.

Dacă nu ai sculele necesare, nu poți practica meseria ta. În urma mesajelor primite de la oameni, mi se zice Doctor de suflete. Mă bucur mult, oamenii mă apreciază și mă roagă să le cânt cu dedicație. Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult.

Cât timp avem mâini și picioare, muncim

Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Ști doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o. Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten.

Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult' , a declarat Radu Palaniță în emisiunea lui Cătălin Măruță.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter