Cine este Radu Palaniță, mecanicul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Este al patrulea buton auriu din acest sezon

Publicat pe

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto, iar de patru ani a descoperit că îi place foarte mult să cânte. Prezent pe scena Românii au talent, de vineri seara, bărbatul a reușit să îi cucerească pe cei prezenți cu vocea lui. Florin Călinescu l-a trimis direct în semifinală, cu un Golde Buzz.

Cine este Radu Palaniță, mecanicul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Este al patrulea buton auriu din acest sezonCine este Radu Palaniță, mecanicul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Este al patrulea buton auriu din acest sezon

Florin Călinescu a apăsat butonul de aur pentru pentru prima dată în această ediție, vineri seară, după ce a urmărit prestația mecanicului auto Radu Palaniță.

Citește și: Florin Călinescu a avut nevoie de intervenția medicilor, la Românii au talent. Juratului i s-a făcut rău, în timpul unui număr. „M-am speriat'

Radu Palaniță, 40 de ani, este mecanic auto din București, dar pasiunea sa este muzica.

 „Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea', a spus Radu, potrivit site-ului Românii au Talent. Prestația lui la emisiune l-a lăsat fără cuvinte pe Florin Călinescu, care a apăsat Golden Buzz.

Citește și: Povestea impresionantă al lui El Rumanol, rapperul de la Românii au talent

 'Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez', a spus Florin Călinescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter