Povestea impresionantă al lui El Rumanol, rapperul de la Românii au talent

Publicat pe

Maxi Nica, pe numele lui real, are o poveste impresionantă de viață. A fost la Spains got Talent și acum a decis să încerce și la Românii au talent.

Citește și: Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018! Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar…

Așa că vineri seara, El Rumanol va urca pe scenă pentru a face senzație.
Maxi cântă rap și mesajul pe care vrea să îl transmită este despre viața românilor care trăiesc în diaspora.

Povestea impresionantă al lui El Rumanol, rapperul de la Românii au talentPovestea impresionantă al lui El Rumanol, rapperul de la Românii au talent


El Rumanol are 33 de ani și locuiește în Spania de mulți ani.


„Participarea mea la 'Românii au talent' e mai mult decât pare la prima vedere, căci eu reprezint românii din diaspora. Viața mea e ca viața multora din Spania, Germania, Anglia sau Italia. Eu nu sunt doar un cântăreț ce cântă o melodie, eu transmit mesajul pe care diaspora vrea să-l dea României. Va fi o scrisoare a diasporei', a declarat El Rumañol pentru Libertatea.ro.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Laura Bretan, câștigătoarea Românii au talent 2016? Împlinește 18 ani în aprilie și a luat o decizie radicală privind cariera ei!


Despre povestea lui de viață au scris și Elena Stancu și Cosmin Bumbuț, un fotograf și o jurnalistă care călătoresc prin lume și descoperă povești de viață impresionante.


Maxi vorbește spaniola ca prima limbă, nu știe să scrie prea bine în română, asta pentru că a făcut școala în Spania.

Citește și: Premieră la Românii au talent! Ce se va întâmpla în sezonul 10. Andra este în culmea fericirii


„El Rumanol a venit în Spania în 1995, când avea opt ani. Tatăl lui s-a înscris la o excursie prin Europa, a pregătit două valize enorme în care a pus de toate, de la tacâmuri până la haine, i-a luat pe cei doi băieți, Maxi și fratele lui mai mare, și s-a urcat în autocar fără să spună familiei, fostei sale soții sau prietenilor din Oradea ce are de gând să facă. I-a anunțat doar că pleacă în vacanță cu copiii', potrivit teleleu.eu.


Când a împlinit 18 ani, Maxi s-a mutat singur și a început să lucreze la un internet cafe. Tatăl lui s-a mutat în Australia, așa că a rămas singur.


Acum, Maxi lucrează ca programator, iar în timpul liber face muzică. Are un mesaj pentru toți românii plecați în afară, știe cât este de greu și încearcă, prin muzica lui, să le aline suferința.

Citește și: Schimbări la Românii au talent. Ce se întâmplă în sezonul cu numărul 10


„Spania e tata, România e mama și mie îmi pare rău că nu pot să fiu cu mama și cu tata în același timp, spunea el pentru teleleu.eu.


A avut succes cu melodia pe care a interpretat-o la Spain got talent, iar presa spaniolă a scris despre el. Mai mult, tânărul a ajuns în semifinala competiției, impresionând atât jurații, cât și spectatorii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter