Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul de la botezul din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmări: "Ne trata de parcă eram slugile ei"

Publicat pe

Recent, Culiță Sterp a fost protagonist, fără voia lui, al unui scandal la un botez în Madrid. Invitat să cânte acolo, artistul susține că a fost întrerupt în mijlocul reprezentației și că nu a fost plătit pentru serviciile prestate. În plus, clienta a adoptat un comportament agresiv… Iată ce spune artistul despre lucrurile care nu s-au văzut pe filmări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și formația sa au fost protagoniștii unui scandal după ce au fost chemați să cânte la un botez care a avut loc în Spania, la Madrid. Ulterior, artistul acesta a povestit că lucrurile au luat o întorsătură neșteptată, astfel încât cea care l-a invitat la propriul eveniment a decis să întrerupă prestația muzicală și nu și-a respectat obligațiile stipulate în contract. Cu alte cuvinte, Culiță Sterp nu a primit niciun ban pentru programul pe care l-a desfășurat cu formația sa și s-a ales și cu pagube materiale în valoare de 250 de euro, după ce clienta le-a spart un microfon.

Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul de la botezul din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmări: "Ne trata de parcă eram slugile ei"Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul de la botezul din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmări: "Ne trata de parcă eram slugile ei"

Culiță Sterp, protagonistul unui scandal, la un botez din Madrid

Ajunsă la Madrid, formația lui Culiță Sterp și-a desfășurat programul potrivit celor stabilite cu clienta respectivă. În timpul unei pauze, se pare că artistul a decis să presteze un program scurt la un alt eveniment care se desfășura în aceeași clădire, ceea ce a făcut ca lucrurile să degenereze.

Citește și: Citește și: Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua:'Îmi povestea despre cuceririle lui'

Citește și: Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi’

Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:'Ce face ea acum nu m-a surprins deloc'

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:'Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…'

„Doamna aceea ne-a chemat acolo de sâmbăta. Noi în mod normal trebuia să cântăm sâmbăta la un botez și pe parcurs a modificat și a zis să venim de joi că vrea să fie 100% sigură că noi suntem acolo și că e tot ok. Asta înainte să cumpere biletele de avion. A zis că vrea să știe sigur că suntem acolo având în vedere că mai erau întârzieri la avioane și să ajungem la timp la botez.

Am anulat o cântare pentru ea, după ce am stabilit să venim joi. Ne-am dus înainte cu două zile. Acum, dacă mă chemi acolo cu 2 zile înainte, logic că îmi mai iau și eu o cântare acolo, aici vorbesc de cântare de la club pe care am avut-o vineri. Nu i-a convenit, am avut discuții că de ce luăm cântarea pe banii ei.

Sâmbătă ne-am dus să cântăm acolo, am cântat undeva la trei ore, foarte mult, am făcut vreo trei programe. Apoi, la pauză ne-am dus jos să cântăm o jumătate de oră, dar cum s-a văzut și pe filmare nu am apucat să cântăm 10 – 15 minute că a venit doamna foarte foarte nervoasă, îi ia microfonul la băiatul cu vocea a doua și a început să înjure oamenii la microfon”, a dezvăluit Culiță Sterp, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ce nu s-a văzut pe filmările de la botez

Invitat să distreze lumea, Culiță Sterp s-a trezit în mijlocul unui scandal, la un botez din Madrid… Deranjată de faptul că artistul, în pauză, a ales să cânte și la un alt eveniment aflat în incintă, clienta a avut un comportament agresiv. Culiță Sterp a povestit că femeia a venit peste el în cealaltă sală de evenimente, unde cânta, și a adresat mai multe injurii la adresa invitaților, fiind oprită abia când el a cerut să îi fie oprit microfonul.

„Asta nu se mai aude pe filmare, dar ea vorbea foarte urât pe filmare, a amenințat că sună la Poliție și când i-am cerut la băiatul de la stație să-i oprească microfonul l-a luat și l-a aruncat în aer și a plecat de acolo.

Noi ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea, dar a început că ea nu ne mai plătește, nu ne mai dă banii, să plecăm că ne anulează și biletele de avion și camerele la hotel. Ea căuta răzbunare”, a mai spus Culiță Sterp pentru sursa citată.

Mai mult, ulterior, artiștilor le-a fost greu să-și recupereze instrumentele.

„Foarte greu am recuperat aparatura pentru că doamna nu mai lăsa băieții să meargă să își ia instrumentele și orgile și microfoanele. Ne cerea să ieșim afară, băieții i-au explicat că vor să își ia instrumentele și abia i-a lăsat să își ia lucrurile.

I-a amenințat că ea cheamă poliția, nu a vrut să îi lase să ia nimic. Până la urmă au reușit băieții să intre și să își ia lucrurile pe care le aveau de luat. Ne-a făcut cu ou și cu oțet. Ea nu mai avea chef de botezul ei, ea era pusă pe scandal. Așa ceva în viața mea nu am întâlnit”, a mai mărturisit Culiță.

„Eu, dacă eram în locul ei, nu făceam așa scandal”

Culiță Sterp a mai dezvăluit și că s-a simțit lezat de comportamentul femeii care l-a angajat să cânte, scandalul de la botezul din Madrid lăsându-i un gust amar artistului. Cu toate că a admis că și ea avea, într-un fel, dreptatea ei, Culiță a spus că niciodată nu ar fi avut un astfel de comportament.

„M-am pus și eu în locul ei pe de-o parte și am zis că da, are și ea dreptate, dar eu, dacă eram în locul ei nu făceam așa scandal. Păi am avut și eu o grămadă de petreceri la care mi-au cântat formații, de exemplu la botez la băiatul meu au cântat trei – patru formații. Ce treabă aveam eu în timp ce cânta Tzancă Uraganu acolo dacă pleca Bogdan de la Ploiești o oră unde avea el treabă. Nici nu mă interesa pentru că eu eram acolo și mă distram și voiam să mă simt bine.

Doamna aceasta nu era așa, ea era ocupată să vadă de mine. Când termina unu de cântat ne făcea semn cu degetul să începe repede următorii să cântăm, de parcă eram slugile ei. Trebuia să mai stea câte cinci minute că durează să schimbăm instrumentele să punem boxele.

Ea nu înțelegea nici chestia asta. Eu am înțeles că ne-a plătit hotel și cazare, dar asta oricum trebuia plătită pentru sâmbătă, dacă era îmi plăteam eu și restul dacă era să vin doar pentru botezul ei, dar nu știu poate voia exclusivitate, ce aveau ei să nu mai aibă și alții”, a mai povestit Culiță Sterp pentru WOWbiz.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter