Cum a ajuns Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică artistică, să lucreze ca manichiuristă

Publicat pe

Ana Porgras a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Acum, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras are acum 26 de ani, iar în trecut a obținut medalii valoroase la competițiile internaționale. Ana Porgras s-a retras din activitate înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing din anul 2012, iar acum s-a reprofilat. Fosta gimnastă este acum manichiuristă.

'Fac tot ce ține de unghiuțe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă liniștește', a declarat fosta sportivă pentru ziare.com.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău.Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Ana Porgras s-a născut în Galați, dar este stabilită în Brașov, acolo unde se află și sora sa.

Ana Porgras: „Mai simt dor după concursurile de gimnastică'

Ana Porgras a mărturisit, pentru sursa citată, că îi este dor de sportul de performanță care a făcut-o cunoscută în toate colțurile lumii.

'Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică. Asta este viața', a declarat Ana Porgras.

Citește și: Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană.Mihaela Rădulescu „a spălat’ răutatea Annei Lesko!

Ana Porgras a fost campioană mondială la bârnă

Ana Porgras a practicat gimnastica artistică de la o vârstă fragedă. Anul 2008 îi aduce consacrarea definitivă. Devine campioană europeană de junioare, clasându‑se pe primul loc la bârnă și obține locul IV cu echipa României.

Cum a ajuns Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică artistică, să lucreze ca manichiuristăCum a ajuns Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică artistică, să lucreze ca manichiuristă

Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

Citește și: Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac:’Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc’

De ce s-a retras din gimnastică

Ana Porgras era, atunci când s-a retras, una dintre cele mai importante sportive din lotul condus de cuplul celebru de antrenori, datorită performanțelor sale extraodinare în anii pre Olimpiada de la Londra.

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit.Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

Dar, spre surprinderea tuturor, Ana avea să își abandoneze visurile. „Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!', explica Ana la vremea aceea. Momentul care a contribuit decisiv la alegerea ei a fost ultima accidentare suferită în decembrie 2011, fractură la cotul mâinii stângi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter