Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Publicat pe

Viața bate filmul! Victoraș Micula este cercetat penal, după ce s-a lăudat prietenilor că a furat date secrete despre familia Vlăduței Lupău și a lui Codin Maticiuc. Mai mult, milionarul din Banat a mers la o intervenție, în care era anchetat un rival al său, deghizat în polițist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victoraș Micula este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni comise în anul 2018, însă momentan se află internat la o clinică de dezintoxicare din Elveția.

Potrivit cancan.ro, totul a ieșit la iveală după ce telefonul lui Victoraș Micula ar fi fost interceptat în timp ce se lăuda unor prieteni de ilegalitățile comise.

În martie 2018, Victoraș Micula alături de alți patru polițiști au pornit pe urmele unui rival al tânărului milionar, după ce acesta l-a „pârât' autorităților că s-a urcat băut la volan. La această intervenție tânărul Micula a mers deghizat în polițist, fapt total ilegal. Victoraș ar fi purtat cagulă pe față, potrivit datelor furnizate de Parchetului Tribunalului Bihor pentru Star Popular.

Citeste si: Codin Maticiuc vorbește pe șleau despre tentația drogurilor, din lumea bună a Capitalei: 'M-am ferit total de cele ilegale, au ajuns în preajma mea târziu' / INTERVIU

Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Victoraș Micula a mers la sediul MAI și a furat date secrete

Victoraș Micula a mers la sediul Poliției Municipiului Oradea și autorizat, se pare, chiar de șeful adjunct al MAI – Ile Camelia, băiatul și-a făcut de cap prin actele cu informații secrete despre familia lui Codin Maticiuc, dar și despre alte persoane.

O lună mai târziu, Victoraș Micula e repetat ilegalitatea, mergând la sediu și căutând în informațiile MAI despre familia Vlăduței Lupău.

„În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numita Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video', unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane ,respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a afla date confidenţiale în legătură cu persoana numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus), fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Mun. Oradea, faptă care întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art.360 alin.1,2 şi 3 cod penal, ce urmează a fi reţinută în sarcina numitului Micula Victor, respectiv de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, reţinută în sarcina lui Ile Camelia, sens în care se va dispune extinderea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Micula Victor şi Ile Camelia.', se arata in ordonanta de urmarire penala impotriva lui Victor Micula, obtinuta de StarPopular.ro

Prin urmare, Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Agenții de poliție Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca și Claudiu Rengle au fost puși sub acuzare pentru acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu.

Ce spune Vlăduța Lupău despre fapta lui Victoraș Micula

Contactata de StarPopular.ro, Vlăduța Lupău a marturisit ca nu a avut probleme cu Victoras Micula: „Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu stiu nici despre ce este vorba in subiect.', a declarat Vladuta pentru StarPopular.ro

Pentru faptele comise, Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Citește și: Cine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

Cine este Victoraș Micula

Victoraș Micula, fiul unuia dintre acționarii European Drinks, magnatul bihorean Viorel Micula.

În mai acest an, Victor Micula, a fost amendat după ce a fost prins circulând cu maşina fără justificare legală în zona comunei Paleu, atât el, cât şi trei persoane care îl însoţeau fiind sancţionaţi cu câte 5.000 lei pentru încălcarea ordonanţelor militare, potrivit Bihoreanul.

Excentricul junior Victoraș Micula nu s-a oprit însă aici. După ce s-a săturat de plimbarea cu elicopterul, moștenitorul imperiului de sute de milioane de euro nu s-a dus deloc la odihnă. S-a urcat la bordul unui avion privat, cu care a ajuns fix unde avea treabă.

În iunie 2020, Viorel Micula a ieșit cu elicopterul la plimbare, purtând la mână un ceas ce valorează în jur de 100.000 de euro. În 2013, beizadeaua s-a dus cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop.

Victoraș Micula este cunoscut drept mare „consumator' de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de CANCAN.RO în timp ce-și achiziționa un telefon de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă