Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu: "A doua seară am condus-o acasă și..."

Publicat pe

Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani, pe 13 februarie 1995 și amândoi au știut din prima că sunt sortiți unul pentru celălalt. Cântărețul a dezvăluit recent cum s-a petrecut prima lor întâlnire și cum a cucerit-o pe actuala lui soție, mărturisind că o iubește ca-n prima zi și acum, după atât de mulți ani de căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Artistul spune că este la fel de fericit și îndrăgostit ca în prima zi de mama fiicei sale, mărturisind că secretul căsniciei lor perfecte este simplul fapt că se iubesc foarte mult.

Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu: "A doua seară am condus-o acasă și..."Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu: "A doua seară am condus-o acasă și..."

„Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă.

Aceasta a fost prima întâlnire cu Monica, după care, având o hartă a României, pusă în detaliu, pe perete, în cabină, am întrebat-o de unde este. Mi-a localizat, ca zonă, Prahova. Am căutat două zile.

A treia seară, mi-a luat degetul și l-a pus pe hartă unde este, că eu nu aș fi găsit', a povestit Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu

Aurelian Temișan spune că a fost ușor să înceapă o poveste de dragoste cu Monica Davidescu pentru că a simțit din prima clipă că și ea s-a îndrăgostit la prima vedere, iar de aici a fost floare la ureche.

„Am început să stau de vorbă cu ea, și, de acolo, parte din povestea pe care o știți deja. A doua seară am condus-o acasă, spunând că, unde stă ea…

Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte.

De atunci, a început să se lege această relație. O legătură și mai puternică după 11 ani de relație, a venit în momentul în care, în fața bunului Dumnezeu, am spus „Da' amandoi', a adăugat artistul.

Citește și: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ‘Las Fierbinți a avut probleme grave cu banii:A fost sărăcie, mâncam pe datorie

Citește și: Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor 2022.Are o fiică

Citește și: Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut:„M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare

De ce s-au căsătorit abia după 11 ani

După 11 ani în care s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc, Monica Davidescu și Aurelian Temișan au decis să facă și acest pas, deși le era foarte bine împreună și înainte.

Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie.

Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea.

Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!, a declarat Aurelian Temişan acum ceva timp.

Aurelian Temișan nu crede neapărat în certificatul de căsătorie, ci în suportul acordat partenerului, ca și secret al unei relații fericite.

Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!, a mai spus Adrian Temişan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter