Cum a fost la cununia civilă a Laurei Cosoi

Publicat pe

În weekend, Laura Cosoi s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Cosmin. Cununia civilă a avut loc la conacul Polizu, în apropiere de Iași, orașul natal al vedetei.

 

Cei doi au ales să spună Da!' într-un decor de poveste, „la lumina calda a apusului, cu o zi inainte de cununia religioasa', după cum notează chiar Laura, pe blog-ul personal.

 

Actrița a decis să nu încarce „spatiul cu nimic deosebit, arcade cu flori, funde sau scaune asezate perfect', vrând doar să se bucure de frumusețea peisajului.

cununie-civila-laura-cosoi-01

Am inlocuit scaunele clasice cu jilturi, completand cadrul cu biblioteca, canapele si masina de cusut. Exista la conac doua zane, Silvia si Andreea care efectiv m-au ajutat sa-mi indeplinesc orice dorinta care tinea de amenajarea locului din zona conacului, fie ca ma refer la cununia civila, nunta in sine sau masa de a doua zi (despre care de-abia astept sa-ti povestesc). Totul s-a putut realiza foarte simplu deoarece in atelierul de la Conac se restaureaza piese de mobilier vechi, uzate de timp, dar impregnate cu povesti si emotii, dar se faureste si mobilier nou, din lemn autentic, cu accent pus pe nobletea fibrelor si modestia gustului. 🙂

Asadar, pe aleea dintre brazi s-a ivit timid, dar perfect incadrata in peisaj, o sufrageria boho chic, perfecta pentru noi, descrisi poetic de zana Silvia…', a mai scris blonda pe lauracosoi.ro.

Cum a fost la cununia civilă a Laurei CosoiCum a fost la cununia civilă a Laurei Cosoi

 

Mai multe informații și imagini pe lauracosoi.ro. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter